.Den Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tusite nekdo, jak propojit NDS Lite s PC, aby fungovalo jako joypad? Melo by to jit pres WiFi, ale co jsem videl popisy, tak to bylo nejake slozite. Pokud s tim nekdo umite, muzete to prosim vysvetlit jak pro *****a? Diky? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 nikdy jsem to nezkousel, takze ti presne nevysvetlim jak na to, ale dela se to pres JoyDS a PPJoy (pokud se nenajde nekdo s lepsim vysvetlenim muzes to prinejhorsim hodit do googlu). vpodstate to udela server kam se pak pripojis pres wifi, na DS jako takovym bezi HB aplikace. jak to funguje v praxi a jestli je to skutecne pouzitelny to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubago Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Zkousel jsem to (konkretne DS2Key/DSPad) dostal jsem se az k samotne realizaci, ale pri pokusu o spojeni se to seklo. Co jsem pak hledal na diskuzich techto SW, deje se to vice lidem: nekomu to proste jde, jinemu ne. Navic se to uz ani nevyviji ta aplikace. Takze muzes vyzkouset a uvidis zdali bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.Den
Tusite nekdo, jak propojit NDS Lite s PC, aby fungovalo jako joypad? Melo by to jit pres WiFi, ale co jsem videl popisy, tak to bylo nejake slozite. Pokud s tim nekdo umite, muzete to prosim vysvetlit jak pro *****a?
Diky? ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.