becks7234 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak nečekaně jsem přemýšlel o flash jestli byto zvládnul i notbook.našel jsem různé videa na youtube..a jeto z usb - a připojením k mechanice.co myslíte zvládl byto ntb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 třeba jedna zvariant a důvodem proč se ptám.neba mě každých půl roku,,rok přeflasnout mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 třeba jedna zvariant a důvodem proč se ptám.neba mě každých půl roku,,rok přeflasnout mechaniku nebo tohle http://www.youtube.com/watch?v=xHnjf5IYm7Y&feature=related jak hledám,tak nemžu tuhle věc najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 dobře si tu povídáš sám se sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi to tak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.