MasterMIND Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj :), koupil jsem si brašnu na notebook, konkrétně tuto: http://brasnicky.cz/brasny-na-notebooky/aha-crop-notebook-messenger-15.6, problém je, že když jsem s ní přišel do školy, tak se mi spolužáci začali posmívat, že vypadá gejsky :D, jaký na ni máte názor vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 :lol: Máš kámoše co nemaj na notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 :D:D takže podle tebe gejsky nevypadá? :) Dokonce to totiž vyustilo k tomu, že jsem si udělal wallpaper a složil k tomu i píseň :D, viz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak taška vypadá normálně, spíš bych se bál toho že o tom skládáš písně a vyrábíš tapety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jo, je gejska. Ta je pro zensky? Jdi se obesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.