neocar Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dobrý vvečer chalani, mám otázku..už dlouho si chci pořídit hru Red death redemption, a nejspíš půjdu do originálky ale už použitou ( JRC, aukro, bazar).. má rockstar nějakou ochranu jako je to u EA?.. že když chcete hrát online, musíte opsat kod z obalu ?..počítám stím že u použitéí hry již bude tento kody použit.. takže bych enrad, abych si hru koupil, a poté mi nešlo hrát online.. :)... a ještě druhá otázka abych nezakládal druhý topic.... za pár dní mi vyprší GOLD na Xbox Live... budu moct hrát například Halo reach dále po netu ?.. a vlastně ostatní hry?:).. dkuji za odpovědi.. :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 ne red dead takovou ochranu nemá a ke goldu ne nebudeš budeš si muset zakoupit gold clenstvi tady an foru to prodava hodne lidi viz sekce bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.