tomkor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj poslední dobou mi xbox poměrně často pípá, stejně jako při spouštění komplu. Pípne většinou po zapnutí a pak během hraní, dejme tomu jen za půl hodiny nebo za hodinu. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to revize jasper, flash 1.6. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 musis rozobrat xbox a vytiahnut odtial to kuriatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A netiká to ještě náhodou? Jestli ano, rychle opusť budovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 já bych řekl, že spíš tobě pípá v hlavě,protože xbox ani pípat nemůže jedině, že by jsi v něm měl nějakej přidanej reprák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomkor
Ahoj poslední dobou mi xbox poměrně často pípá, stejně jako při spouštění komplu. Pípne většinou po zapnutí a pak během hraní, dejme tomu jen za půl hodiny nebo za hodinu. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to revize jasper, flash 1.6. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.