tomkor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj poslední dobou mi xbox poměrně často pípá, stejně jako při spouštění komplu. Pípne většinou po zapnutí a pak během hraní, dejme tomu jen za půl hodiny nebo za hodinu. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to revize jasper, flash 1.6. Děkuji Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 musis rozobrat xbox a vytiahnut odtial to kuriatko Citovat
0 FrederickVI Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 A netiká to ještě náhodou? Jestli ano, rychle opusť budovu. Citovat
0 djmajkl Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 já bych řekl, že spíš tobě pípá v hlavě,protože xbox ani pípat nemůže jedině, že by jsi v něm měl nějakej přidanej reprák :D Citovat
Otázka
tomkor
Ahoj poslední dobou mi xbox poměrně často pípá, stejně jako při spouštění komplu. Pípne většinou po zapnutí a pak během hraní, dejme tomu jen za půl hodiny nebo za hodinu. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to revize jasper, flash 1.6. Děkuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.