dj.Jericho Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ahoj, hledám flashera z Prahy pište na martin@dj-jericho.eu díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Typ PSP,Date Code pod baterií a FirmWare napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bata Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zdravim potreboval bych Flashera z Prahy, typ PSP: PSP Slim, Date Code: 0B, FirmWare: netusim :(, naposled "heknuto" pred rokem. Bud na mail: bratislav@seznam.cz nebo ICQ 499-970-212. Dekuji predem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.Jericho Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 PSP 2004 Slim FW 5.03 datecode 8C PSP 2004 Slim FW 5.50 datecode 8C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 u toho prvního dej signed chickhen,,a u druhýho dej 6.20.. pak to sniž na 5.03..FxR to má v podpisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dj.Jericho Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 no, díky za info to vím že to jde hledám někoho kdo mi to udělá, mě tím prokáže službu kterou já ocením ($).... takže, hledám flashera z Prahy pište na martin@dj-jericho.eu díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 akorád bezmeš psp a nahraješ něco..dcla škoda těch peněz..mě to taky dělali..0,5K za nahraní chickhenu do psp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 tak to tě dost pojebali fakt na tom neni nic těžkýho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 když je dotyčnej utahanej se podívat do tutoriálů a nahrát si pár souborů na paměťovku, tak ať si za ně platí, jeho rozhodnutí. Komu není rady, tomu není pomoci. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 ja bych ti to udělal kdyby jsi mi zaplatil cestu vlakem z ovy do prahy a z5 a 150 za každe psp xD + jízdenky v praze atd. jestli nemaš notas a USb že bych to udělal na nadraží xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ja bych ti to udělal kdyby jsi mi zaplatil cestu vlakem z ovy do prahy a z5 a 150 za každe psp xD + jízdenky v praze atd. jestli nemaš notas a USb že bych to udělal na nadraží xD Ono to jde zkopčit i bez PC/NTBKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dj.Jericho
Ahoj, hledám flashera z Prahy pište na martin@dj-jericho.eu díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.