Typan Cz Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 čus, mam 500GB exterňák od a-data. mam na něm program HDD to go ve škole sem si chtěl odkódovat jednu složku (přes ten program) ale nějak se to záhadně posralo a od tý doby mi nejde dělat nic s HDD, buď nenajede root, nebo když se dostanu do nejakejch slozek tak se mi to sekne tam a nejde s tim nic delat dokud to neodpojim... nevite nekdo co s tim ? dik za kazdou odpověď btw - nerad bych formátoval, mam tam dost her... nebo by stacilo nejakej program kterej by mi ty data nakopcil na jinej disk, pak bych to naformatoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 skus clone hdd nebo acronis true image home.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj, no podle toho co píšeš a co mám tak informace je připojit flashku nebo ext disk do školního počítače zárukou toho, že si tam na 99% natáhneš nějaký virus. Pokud máš možnost projeď disk ativirovým programem, nezaručuju že to pomůže, ale určitě tím nic nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 diky za odpovedi, ale stacilo to hodit do jinyho PC a tam to naformatovat (bylo to podle me zpusobeny programem, kterej sem si na ten HDD nainstaloval) hry sem si na ten jinej pc zazalohoval, takze uz je to v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.