Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

novy dash


wain

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To asi nebude mechanikou.... čti:

19.1. - Dnes na vás při zapnutí vašeho miláčka vyskočí okénko, pomocí něhož můžete upgradovat Xbox Dashboard na novou verzi. A co vám tento update přinese? Předně je to navrácení funkce Boot to Disc zpět do System Settings (pokud budete mít v konzoli DVD se hrou, tak se při zapnutí konzole automaticky spustí hra a nenaběhne vám Dashboard). Tahle funkce se vytratila s posledním updatem, který proběhl minulý rok v listopadu. Dále se update týká změny vzhledu Gamecard a také se od zítřka nebudou poskytovat informace o hráčově zóně - odpočinek, pro atd.

UPDATE: Podle nových informací a některých ohlasů komunity, se update postaral o nefunkčnost některých vypálených her. Zatím byly potvrzeny tituly Modern Warfare 2, CoD Black Ops a Halo: Reach. A taktéž hry s novou ochranou AP2.5, tedy Fable III, Assassin's Creed: Brotherhood a NFS Hot Pursuit. Microsoft si tedy trochu nenápadně podal piráty :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu