pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ahoj,prosim vas jakej musim mit ucet (US,UK)abych si mohl poustet videa na espn?Díky.Já jsme na americkym a nejde mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 protoze to u nas neni podporovane .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ale ja jsem nemigroval na českej live..jako myslis v česku at mam uk nebo us ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 ano myslim obecne nezalezi jestli si tady nebo tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jo diky.A je nejaka moznost jak sledovat live tv porady atd na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Přestěhovat se do US nebo si zřídit US proxi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 A US proxi je co? :) sorry za blbe otazky,ale tohle jde mimo me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 O to se ani nesnaž, je to strašně pomalý takže video by ti přes to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Aha,sakra to me sve takze jinej zbusob neni jak sledovat treba nejake ty sportx atd..? :\\\\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jak řikám sedout na letadlo a odstěhovat se od USA =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Když nejde hora k Muhamedovi... Musí Muhamed k hoře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Aha,sakra to me sve takze jinej zbusob neni jak sledovat treba nejake ty sportx atd..? :\\\\ Skus satelit...omg. ESPN America ma napr. UPC Direct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Dobre dobre hnedka jse nečertete.Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancus007
Ahoj,prosim vas jakej musim mit ucet (US,UK)abych si mohl poustet videa na espn?Díky.Já jsme na americkym a nejde mi to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.