Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F**k GPS Doesnt Work - Help

Anasthasia

Recommended Posts

Prosím pomoc! Help!

Mám GPS ale :1, nedokážem si stiahnuť žiadnu mapu pomocou toľko ospevovaného sw Google Map Download ( Frame Work2 mám )

2, Kde nájdem zložku flash0, a "usbacc.prx" a "usbgps.prx" pre rozchodenie Map this! v psp

Je to šialené, že si človek za 1899,- Kč kúpi GPS a strávi 2 dni tým, že sa to snaží rozchodiť. Tomu hovorím zákaznícky servis.

3, prosím, neviete niekto úplne najsimple návod ako konvertovať video s externými titulkami pre PSP?

Vopred vám všetkým ďakujem za pomoc.:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím pomoc! Help!

Mám GPS ale :1, nedokážem si stiahnuť žiadnu mapu pomocou toľko ospevovaného sw Google Map Download ( Frame Work2 mám )

2, Kde nájdem zložku flash0, a "usbacc.prx" a "usbgps.prx" pre rozchodenie Map this! v psp

Je to šialené, že si človek za 1899,- Kč kúpi GPS a strávi 2 dni tým, že sa to snaží rozchodiť. Tomu hovorím zákaznícky servis.

3, prosím, neviete niekto úplne najsimple návod ako konvertovať video s externými titulkami pre PSP?

Vopred vám všetkým ďakujem za pomoc.:?

hlavne on to je sice vyrobek od sony ale zatim neni zadny oficialni soft.. proto musis mit cf aby jsi si spustil HW aplikaci ;)

Odkaz ke komentáři

nevim na co si stezujes, az vyjdou mapy a gps pro evropu oficialne, bude to jednoduche (zapojis pustis) ... s tim si snad pocital pri koupi, ze budes muset pouzit software vyrobeny nadsencem zadarmo, ktery je samozdrejme krapet slozitejsi na nastaveni. navic na vsechno co se ptas, uz bylo tisickrat odpovezeno, staci hledat -> http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/forumdisplay.php?f=170

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu