radimek Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj chtel bysh ze zeptat jestli mi doporucite nejakou flashku.:cry:. koupil sem si 16B Adata a kdyz pretahnu hru tak mam jen cernou obrazovku tak se radci ptam jestli mi nejakou muzete doporucit diky za odpoved Citovat
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 projed si tuhle stranku :) tady je seznam snad vseho co jede/nejede:) http://wiki.gbatemp.net/wiki/USB_Devices_Compatibility_List Citovat
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 ale flashka podle me bude asi v pohode, spis cerna obrazovka bude spusobena nastavenim loaderu :) zkus si zadat do googlu konkretni hru napr. prince of persia wii black screen a podivat se, co Ti vyjede :) ale zkus pro jistotu i jinou flashku, ale myslim ze flashkou to v tomhle pripade nebude ;) Citovat
0 radimek Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 jop, bylo to tou fleskou =) ae diky za odpoved a snahu :) Citovat
Otázka
radimek
Ahoj chtel bysh ze zeptat jestli mi doporucite nejakou flashku.:cry:. koupil sem si 16B Adata a kdyz pretahnu hru tak mam jen cernou obrazovku tak se radci ptam jestli mi nejakou muzete doporucit diky za odpoved
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.