radimek Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj chtel bysh ze zeptat jestli mi doporucite nejakou flashku.:cry:. koupil sem si 16B Adata a kdyz pretahnu hru tak mam jen cernou obrazovku tak se radci ptam jestli mi nejakou muzete doporucit diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 projed si tuhle stranku :) tady je seznam snad vseho co jede/nejede:) http://wiki.gbatemp.net/wiki/USB_Devices_Compatibility_List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ale flashka podle me bude asi v pohode, spis cerna obrazovka bude spusobena nastavenim loaderu :) zkus si zadat do googlu konkretni hru napr. prince of persia wii black screen a podivat se, co Ti vyjede :) ale zkus pro jistotu i jinou flashku, ale myslim ze flashkou to v tomhle pripade nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radimek Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 jop, bylo to tou fleskou =) ae diky za odpoved a snahu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radimek
Ahoj chtel bysh ze zeptat jestli mi doporucite nejakou flashku.:cry:. koupil sem si 16B Adata a kdyz pretahnu hru tak mam jen cernou obrazovku tak se radci ptam jestli mi nejakou muzete doporucit diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.