chipoun Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zdravim :-) Nedavno jsem dostal ps3 a je to moje prvni konzole. Driv jsem hral jen na pc. Koupul jsem si killzone2 a zacal hrat. Chtel jsem se zeptat na ovladani. Chuze a ujroky super pohodlny. Ale otaceni? :-) to se ma fakt tak ovladat na tom dualshocku3? Mozna je to jen nezvyk ale nedokazu si vubec predstavit ze by nekdo na dualshocku mohl jen trochu konkurovat druhymu co ovlada mysi na pc. Je to takovy neohrabany. Nebo jde fakt jen o zvyk? Mne to teda prijde podobnej zazitek jako kdyz jsem kdysi hral nhl na volantu :-D Prosim o radu zkusenejsich :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Jestli myslíš otáčení na analogu, ja sem taky hráč z PC a dá se na to zvyknout :) EDIT: Někdy mi to míří lépe na ps3 než na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak to jsem zvedavej jak si zvyknu. Ted si pripadam jak vojak postizenej nejakou nervovou chorobou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Taky mi to chvili trvalo, a jestli si dobre vzpominam tak ovladani killzone je obvzlast nemotorny, mireni atd. U jinych her (treba Battlefield) mi to prijde lepsi. Ze zacatku jsem ve vsech fps hral multiplayer jen s nejvetsim kulometem kterej tam byl, s tim byla aspon nejaka sance ze na blizko nekoho trefim :-D Jinak bych si neskrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ZKus jinou hru, COD nebo battlefeild. Killzone nesedne každýmu , mě se třeba ta pomalost v killzonu hrozně libí a baví mě to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Presne jak tu pisou ostatni,vetsina her se ovlada v pohode ale zrovna killzone 2 je na tom s ovladanim analogama asi nejhur ze vsech her co sem zatim hral, da se na to zvyknout ale v porovnani treba s bbc1,2 nebo cod je na tom hodne spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 jj je to pravda ale já taky začínal na killzone 2 a musím říct že jsem se tam pěkně vycvičil a jako první hra na Ps3 je to asi nejlepší volba, ovládání je opravdu rozdílný oproti battlu ale mě se třeba líbilo... to ovládání v killzone je takový víc na požitek protože je to zaměřený hlavně na kampaň a u battlefielda je ovládání víc zaměřeno na preciznost protože je to čistě Online akce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 as itak ... killzone 2 jako první FPS na gamepadu není vůbec dobrá volba je to jedna z nejhůř ovladatelných FPS této generace ... radši bych zkusil battlefield nebo call of duty ty jsou hratelnostně nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ano mám za sebou už chvíli hraní online v batlefieldu a musím říct bylo to peklo :D když sem začínal moje skoré 100:300 tomu odpovídalo ... Ted mám téměř kladné 495:550 a je to lepší :D sice vím že do toho abych si vyskakoval mám daleko ale když si zvykneš a nejsi nervák užiješ si hraní mnohem více než na PC :) je to k tomu prostě určený :) navíc už je k zakoupení i taková sada jako myš :) za slušnou cenu a celkem chválená :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tagi.ps3 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 fps hry nepatří zrovna k nejlépe ovladatelným hrám na ovladači dualshock, ale dá se dokoupit speciální ovladač právě na fps hry. Tady je odkaz na něj http://www.seznamzbozi.cz/?q=FRAGFX je i více verzí bezdrátová/drátová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.