Pokemaster Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Když tu hru naistaluju, musím stále měnit disky? Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Zalezi od hry. Pri Forze 3 sa spusta iba s DVD1....pri Mass Effect 2 sa meni disk ked ta na to vyzve, niekde v polovici deja. Citovat
0 Dlaha Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 takže nezáleží na tom, jestli si oba disky nainstaluju do Xka? Pořád musím měnit? Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Dlaha napsal: takže nezáleží na tom, jestli si oba disky nainstaluju do Xka? Pořád musím měnit? Pri ME2 nie je nutne ani instalovat, hras z mechaniky a v polovici hrania ta vyzve na DVD2...pri F3 iba vtedy DVD2 instalujes, ak vobec chces pridane auta a trate, inak hras DVD1 z mechaniky. Ine je to u datadiskov Falloutu3, tu sa instaluje. Citovat
0 Dlaha Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 To je mi jasný, myslel jsem to jinak. Jestli si nainstaluju hru z DVD do konzole, bude po mě chtít třeba ten Mass Effect 2 pořád v půlce měnit DVDčka, nebo mu bude stačit v mechanice první DVD (na kontrolu) a druhý si najde v konzoli? Řekl bych, že takhle to myslel i Pokemaster. Citovat
0 Nanaki Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Pokud je hra regulérně rozdělená na více DVD, tzn. na druhém DVD nejsou jen DLC, tak je nutné DVD měnit i po naistalování. Citovat
0 Pokemaster Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Nanaki napsal: Pokud je hra regulérně rozdělená na více DVD, tzn. na druhém DVD nejsou jen DLC, tak je nutné DVD měnit i po naistalování. Tak je dost neprijemny Citovat
0 tommygun Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Pokemaster napsal: Tak je dost neprijemny kdyby to moc vadilo, tak si kup PS3 Citovat
0 Nanaki Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Poke: zase nedělej, jako bys ty DVD měnil každých pět minut. jednou za pár hodin snad ten zadek z kanape zvednout můžeš. Pokud samozřejmě není hra blbě udělaná, jako byl případ Star Oceanu 4, tam to fakt vadí. Citovat
Otázka
Pokemaster
Když tu hru naistaluju, musím stále měnit disky?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.