jacha Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2008 Stáhnul jsem si ten toolbar, zapomnÄ›l na nÄ›j (takĹľe jsem ho neinstaloval). NepustĂ se mi ten Spyware uĹľ jen pĹ™i staĹľenĂ toho toolbaru? Citovat
Bokuto Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2008 SkvÄ›lá práce, funguje to :thumbup: Citovat
jakudo Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 neÄŤetl jsem celou diskusi, takĹľe pokud to tu uĹľ je, tak sorry, jen chci dodat, Ĺľe megaupload na 100% pro Firefox je... Citovat
Jíra Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 nevĂte nÄ›kdo kam opera ukládá cookies chtÄ›l bych to zálohovat protoĹľe ÄŤasto maĹľu cookies tak bych to jen dal zpet EDIT: jo uz mi to doslo C:\Documents and Settings\JĂra\Cookies Citovat
Jíra Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 EDIT: jo uz mi to doslo C:\Documents and Settings\JĂra\Cookies Citovat
Anonymous_ Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 neÄŤetl jsem celou diskusi, takĹľe pokud to tu uĹľ je, tak sorry,jen chci dodat, Ĺľe megaupload na 100% pro Firefox je... ale ty jsi nepochopil, ze zde nejde ani tak o to, jestli to pro firefox je, nebo neni, ale ze je to spyware? Vyznam tohoto slova jsem se snazil - snad dost citelne - vysvetlit v clanku.. Takze pokud pouzivas ten toolbar na firefoxu a myslis si, ze jsme tu vsici idioti, co ho NEpouzivaji, jen kvuli tomu ze si myslime ze na FF neni (kdyz jsem to psal, tak nebyl) - tak jsi na omylu - NEpouzivame ho, protoze nechceme mit v PC dalsi bastl, dalsi viry/spyware a mozna taky nechci, aby mi nekdo hledel do soukromi a delal si o mem uzivani PC statistiky a ty pak prodaval pochybnym spolecnostem.. Zadni vratka v system proste nemam rad.. ;) Citovat
Kolda Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2008 PotĹ™ebuju helpnout mam Firefox na nejnovÄ›jšà verzi a ten plugin me piše Ĺľe je na staršà a tata zas prudĂ Ĺľe to chce nechat abych se do toho nesral atd... nebylo by to na novÄ›jšà verzi :-) Citovat
Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2008 Tady to mas http://dom93.altervista.org/sito/fclick/fclick.php?fid=18 .. bud to dej rovnou otevrit, nebo ulozit, to je jedno, pak to otevri, az se te to bude ptat jak to spustit, dej vybrat program ze seznamu a vyber firefox, pak jen pockej a klepni v te tabulce, co se ti ukaze, instalovat :-) a je to.. funguje to pod nejnovejsim firefoxem 3.0.1 - odzkouseno ;) pak dej kdyztak vedet, jak to dopadlo ;) Citovat
garrett_1 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 no super. moc mi to pomohlo diky Citovat
werty Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Mam nejnovÄ›jšà firefox a nejde to a u toho odkazu jak si postoval to pĂše Non trovato Spiacente, stai cercando qualcosa che non si trova qui Docela bych potĹ™eboval stahovat. DÄ›kuji za pĹ™Ăpadnou odpověď. Citovat
SWITCH Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2009 PĹ™eklad znĂ: Not Found Omlouváme se, ale hledáte nÄ›co, co tu nenĂ :cheesygrin: Citovat
Prachy Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2010 A návod pro Google Chrome bys nechtÄ›k pĹ™idat ? ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.