michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Cau,nevite proc mi nejdou vypalene hry ktere jsem uz dele nehral i kdyz jsem je uz hral?Mam flash LT+ a najede to obrazek v dashboardu a kdyz dam play game tak je cerna obrazovka a mechanika nic nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 co třeba napsat jaký hry bože. jedna z modern warfare black ops halo reach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 presne ty hry co jsi napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ano protoze si updatoval dashboard ted mas smulu...bud znova projet v abgx a vypalit ale musis mit FW LT+ nebo cekat co bude je toho tady dost na foru staci koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a nevis jaky hry mi jeste nepujdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 jen tyto.snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,nevite proc mi nejdou vypalene hry ktere jsem uz dele nehral i kdyz jsem je uz hral?Mam flash LT+ a najede to obrazek v dashboardu a kdyz dam play game tak je cerna obrazovka a mechanika nic nedela.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.