michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 Cau,nevite proc mi nejdou vypalene hry ktere jsem uz dele nehral i kdyz jsem je uz hral?Mam flash LT+ a najede to obrazek v dashboardu a kdyz dam play game tak je cerna obrazovka a mechanika nic nedela. Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 co třeba napsat jaký hry bože. jedna z modern warfare black ops halo reach? Citovat
0 michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 presne ty hry co jsi napsal Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 ano protoze si updatoval dashboard ted mas smulu...bud znova projet v abgx a vypalit ale musis mit FW LT+ nebo cekat co bude je toho tady dost na foru staci koukat Citovat
0 michalbudha Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2011 a nevis jaky hry mi jeste nepujdou? Citovat
Otázka
michalbudha
Cau,nevite proc mi nejdou vypalene hry ktere jsem uz dele nehral i kdyz jsem je uz hral?Mam flash LT+ a najede to obrazek v dashboardu a kdyz dam play game tak je cerna obrazovka a mechanika nic nedela.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.