Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 3GS 32GB

Matt54

Otázka

Ahoj mám iPhone 3GS 32GB z ameriky odblokovaný na české operátory. Vše bylo v pořádku ale poslední dobou se začal sám restartovat a dnes když jsem ho chtěl připojit do počítače tak mi v itunes napíše že se nemůže synchronizovat a jediná možnost je restore. Jenomže já tam mám nahranej FW 4.2.1 (8C148a) a při restoru to po mě chce nainstalovat FW 4.2 a já nevím co to udělá jestli se mi smaže jailbreak nebo ne ?? Pomůže to vůbec ?? Prosím o radu někoho zkušeného v iPhonech protože se v nich moc nevyznám. Dík všem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jestli si dal restore a nahral fw 4.2 tak mas vse v puvodnim nastavení.....takze musis nahrat znovu JB a jestli ho mas z USA tak ho mas blokovanej na amer.operatora takze musis udelat i unlock aby ti šel českej oprator a budes muset nahrat BB 6.15 z ipadu aby šel unlock.....

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale já tam ten jailbreak pořád mám a volat z něho taky můžu pořád ta mám fw 4.2.1 (8C148a) jenom se mi tam nechtěj nahrát aplikace z itunes. vždycky na konci synchronizace když se ssynchronyzujou ty hry tak mi tam skočej nějaký 4 kostičky a napíše mi to error a že aplikace nemohli být nahrány.

Odkaz ke komentáři

• 0

kdyz udelas restore pres itunes tak tam nemuzes mit furt nahranej JB a volat by si s nim nemoh......a zaleží jaky aplikace chces nahrat jestli cracknuty a nebo legal.....jestli cracknuty tak se kouni jestli mas v cydii nainstalovy appsync pro fw kterej mas a misto ty zavorky spis napis co mas za BB (firmware modemu-zjistis v nastaveni)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu