skype Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Chtěl jsem se zeptat, jestli ještě můžu na Live s LT 1.0? Chci si zahrát jen Forzu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Můžeš ale budeš si muset updatovat dash a tím pádem si nezahraješ hry s ochranou AP25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tu mas prehlad co ide a nejde a kedy a preco :) http://www.xbox-zone.sk/2011/01/21/kto-musi-patchovat-hry-ako-spustit-vsetky-hry-na-flashnutom-xboxe/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Příští týden ho chci poslat na flash, ale teďka bych si chtěl zahrát aspoň tu Forzu :)) Grafiku v PC mám na reklamaci, tak aspoň něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ...a ja bych mel dotaz, mam LT1.0, chtel bych jen skocit na Live, koupit a stahnout par XBLA her a zase se odpojit, muzu dostat BAN? (nechci hrat online) ...i kdyz tu vyvstava otazka, dostanu ban jen za pripojeni na Live, nebo musim nejdriv hrat zpiratenou hru? pokud by tedy Live kontroloval az na zaklade hrane piratske hry, mel bych moznost u AAA her stahnout pridavky (a samozrejme pak hrat opet offline) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Mám podobný dotázek (napíšu ho sem) - potřeboval bych na Live, abych si stáhl kodeky na divx. Můžu se připojit, nebo to jde i jinak dostat do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Mám podobný dotázek (napíšu ho sem) - potřeboval bych na Live, abych si stáhl kodeky na divx. Můžu se připojit, nebo to jde i jinak dostat do xboxu? Jedině stáhnout z live . Jinak to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becks7234 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 I když budeš mít na flashce soubor na divx tak stejně musíš jít přes net,live...takže jeto stejný.a doporučuju bejt trpělivej a nechat to přeflasnout.pak můžeš si dělat co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chtěl jsem se zeptat, jestli ještě můžu na Live s LT 1.0? Chci si zahrát jen Forzu :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.