konas70 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj, mám takový problém,Když svůj PS nechám připojen přes wifinu tak jede router vpohodě ale problém nastane v tom okamžiku když do routeru dám kabel a následně pak do PS3.Wifina se začne vypínat a zapínat a pořád dokola..... jen vyndám kabel a je to opět stabilní... Myslíte si že potřebuju koupit novej Router?? Nebo je to jen nějaká technická závada?? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 bylo by dobré napsat o jaky router se jedna zjistit jeho verzi FW kdyz se podivas do nastaveni a popripade upgradovat na posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Jedná se o router Linksys model WRT54G 2,4GHz jinak jak se podívám do nastavení když nevím žádný asi ty hesla nebo tak?? nemám to bohužel nikde napsaný...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 zkus admin/admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 do prohlizece 192.168.1.1. tak se do nej prihlasis jinak tady mas navod urcite tam najdes info jak popripade router aktualizovat http://download.czechcomputer.cz/Linksys/WRT54G_quickinstall_CZ.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 když tohle zadám do prohlížeče tak mi to nic nenajde... jen napíše tu hlášku že to neotevře a tokvy blbosti...:( co mám dělat? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 za posledni 1 nesmi byt tecka a mas ten komp zapojenej kabelem do routru kde to pises ? pokud ano melo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ne... Já to mám takhle... Internetovej modem,z modemu mi to jde do Wifi routeru a v PC příjmám signál z toho routeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 z wifi to nenastavis pokud se chces hrabat v nastaveni routeru tak musis zapojit na primo kabel z routeru do PC mam dojem navic nechapu proc pouzivas router kdyz mas ADSL modem s wifi :) a predpokladam ze nake sitove sloty ma i modem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No modem má pouze 1 slot... a mám ho na druhém konci místnosti a kabelem to víst nechci....:( jinak ale nechápu proč mi to takhle vypadává po připojení PSka...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 a co PS3jku nepripojovat kabelem a hodit ji na router wifi stejne ta ztrata neni tak znatelna popripade protahnout z modemu kabel do routeru a vsechna externi wifi zarizeni pripojovat na wifi z routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 s tim ze ja bych to tak udelal wifi na modemu uplne zakazal vytahl z nej kabel do routeru ze ktereho by mi pak sel signal po celem dome jinak de asi o to ze to mas tak nastaveny nekde v routeru ze pri pripojeni kabelu se ti automaticky vypne wifi a to musis zmenit aby wifi bezela i s kabelem nevim tenhle router sem nemel vzdycky jen Dlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No já to vidím stejně tak že si koupím asi jinej tak snad se to takhle vyřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.