Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu-iPhone 2G zablokovany

Romulus12

Otázka

Dobrý den, po zakoupení iphonu 2G od kamarada ktery jej asi 1 rok nepouzival jsem zjistil po zapnuti ze iphone je uzamceny.. Po zapnuti iphonu mi to hazi hlasku : "iphone je uzamčený, připojte k itunes" po pripojeni k itunes mi hlasi itunes ze se k iphonu nemuze pripojit a at zadam passcode do mobilu. v mobilu jediny co muzu udelat je sos hovor tim vse..potrebuju prosim poradit jak to mam resit.. Děkuji MOC za odpoved s pozdravem Daniel Polzer icon_cool.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dobrý den, po zakoupení iphonu 2G od kamarada ktery jej asi 1 rok nepouzival jsem zjistil po zapnuti ze iphone je uzamceny.. Po zapnuti iphonu mi to hazi hlasku : "iphone je uzamčený, připojte k itunes" po pripojeni k itunes mi hlasi itunes ze se k iphonu nemuze pripojit a at zadam passcode do mobilu. v mobilu jediny co muzu udelat je sos hovor tim vse..potrebuju prosim poradit jak to mam resit.. Děkuji MOC za odpoved s pozdravem Daniel Polzer icon_cool.gif

pass code?nebo tam mas SIMku kterou to nenacte?at tak ci onak tak neni nic snazsiho nez si udelat JB na 3.1.3 a udelat tim padem i Unlock :)...a uvidis

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj mám stejný problém, vím že tu je plno návodů a právě kvůli tomu se v tom nevyznám. Mám iphone 2G z Ameriky je teď zamčený(nejde připojit k itunes) a tak prosím jak mám pokračovat. V těch návodej když chci udělat jailbreak tak tam píšou unlock samozřejmostí, když najedu na unlock tak tam že musím mít jailbreak takže sem totálně zmatenej. Poraďte prosím co vše mám teda udělat. PS:stačí udělej todle(odkaz na fórum) pak todle(odkaz) atd. předem díky moc za pomoc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu