milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit. Dneska jsem si vyzvednul na poště kabel k připojení PSP k TV. Udělal jsem všechno co jsem měl a dělal jsem to i podle nějakého návodu a když sem to zpouštěl tak mi zčernala obrazovka a nic víc. :cry: Prosím o radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 kterej mas compositni (5 vyvodu) nebo normalni s 3vyvodama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 normálně 5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Normálně jsem to připojil v nastavení sem dal Progresive, potom Switch Video Output a YES a potom se mi ukázal asi na 1-2 sekundy obrázek že se to připojuje a potom zčernala obrazovka a dál nic =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 co mas za televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 LG a typ bych musel najít. Nebo stačí jenom značka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Nemáš icq nebo skype ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 najdi typ treba na alza nebo czc edit : mam obe ale tedka zrovna nemam cas protoze u toho radeni tobe hraju LoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 http://lcd-televize.heureka.cz/lg-32lg5030/ Našel jsem ji jen tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 cervenej modrej a zelenej hod do RGB a cervenej bilej do zvuku E: potom by jsi mel prepnout na... u samsungu to mam napsany myslim jako ( Komponent ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ty myslíš jako v televizi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ano presne to myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan-milion Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Už sem to zjistil jak se to dělá :) Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 hoši mám takovej dotaz nebo spíše potvrzení. Když si koupím kabel se třema výstupama kterým jde na psp 2000 prohlížet obrázky a videa,půjde mě na psp 3000 i hry jak někde píší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ne,jedině přes FuSa Plugin ale ten je funkční asi jen na ChcikHenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 skus si nastavit dISPLAY SETTINGS> COMPONENT/BLA BLA BLA na INTERLACE> FLICKER REDUCTION na ON mi to tak fakčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 FXR:však já mám 5.03 prometheus, a proč teda někde píší že to jde? jo a kde najdu ten Fusa plugin? KOSSCZ: Myslíš na ten kabel? EDIT: Tak dobrý,teď už vím že to funguje :D Asi si ten kabel koupím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jj. to si musíš nastavit v psp. a co máš za psp 2x nebo 3x? jestli 2x tak musíš nějakej ten plugin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan cz Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Cs, potřebuju poradit mam PSP 3004 s OFW. 6.35 a schánim kabel na propojeni s TV, ale nevim jakej našel sem tenhle zde a netušim jestli bude fungovat. Do televize by šel dát to už sem se koukal ale de mi jestli bude i s psp správně fungovat. Chtěl sem ho na filmy,fotky,hudbu a hlavně hry. Pls poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.