Po2 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Vím, že dino crisis je na PS1 ale funguje i na PC? A nevíte kde to stáhnout? Já hledal na googlu a nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/epsxe.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Po2 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 emulátor jsem stáhl a kde mám stáhnout tu romku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 google, torrenty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Po2 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 našel jsem a máš nějakou dobrou stránku na romky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Po2
Vím, že dino crisis je na PS1 ale funguje i na PC?
A nevíte kde to stáhnout? Já hledal na googlu a nenašel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.