filip2142 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Mám dotaz budu si kupovat tento hdd ,ale mám problém jakým prográmkem tento hdd rozdělit asi na cca 4*500gb poradí mi někdo nějaký program?dík jinak mám tento EASEUS partition ,ale nevím kde mám nastavit třeba 4*500gb díky všem za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 das start a tam napises sprava disku tam si to rozelis podle potreby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Použij acronis disk director a rovnou si naformátuj nějaký ten oddíl na FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ano mám to už v plánu tam dávat ps3 hry:),ale jinak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.