crew Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, potřebuji radu od lidí, kteří mají homebrew-Hold 4.0. Při uvedení tlačítka Hold se display vypne, OK, ale jak to uvést zase do normálu bez toho, abych musel své PSP dávat do režimu spánku a zase zpátky? Děkuji za každou odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Musíš tlačítko s citem zas vrátit do "neutrální polohy", né úplně nahoru - jinak se ti uvede do režimu spánku jak si psal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ano, to jsem také zkoušel, ale obrazovka je stále černá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Pravda, používal jsem starší verzi ve které to tak bylo, ale co teď zkoušim tu novou tak stačí tlačítko POWER přesunout úplně až nahoru (jako když PSP zapínáš) a PSP se opět obnoví bez toho aby se dostalo do režimu spánku ;) Stáhnul jsem verzi Hold+ v4 U starší verze se muselo jen do neutrální polohy, jinak se PSP dostalo do režimu spánku. ;) Kdyžtak ještě odkaz na verzi, na které jsem to zkoušel: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008060021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jo já taky když dám do spánku vypne se obrazovka a pak musíte dat do polohy jak když zapínáte psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crew
Ahoj, potřebuji radu od lidí, kteří mají homebrew-Hold 4.0.
Při uvedení tlačítka Hold se display vypne, OK, ale jak to uvést zase do normálu bez toho, abych musel své PSP dávat do režimu spánku a zase zpátky?
Děkuji za každou odpověď!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.