GarFiK Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Zdravím, potřeboval bych někoho, kdo mi flashne PSP, bydlím kousek od Kyjova, není problém i okolo Brna nebo tak. Poradíte? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 co máš za psp? typ pokud psp 2004 tak date code pod baterkou a jaky máš ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GarFiK Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 PSP1000 a FW už nevím, ale asi ten nejstarší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 V tom případě si můžeš udělat flash sám přes 5.03-ChickenHEN-Recovery Flasher ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GarFiK Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 no právě pochybuju o svých schopnostech, radši bych někoho komu bych dal prachy a nemusel se s tím ****, víš jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 jj chápu tě ;) S tim ti ale nepomůžu páč sem z Liberce ;) Ale kdyby sis to přece jenom rozmyslel, že to zkusíš sám ;) tak tady návod: http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory?highlight=flash+bez+pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já můžu pomoct ...BRNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já bych taky mohl pomoc,ale nejsem přímo z Brna ale Velká Bíteš - 36KM od Brna,směr k Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já taky jsem z Kuřimi cca 10km od Brna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GarFiK
Zdravím, potřeboval bych někoho, kdo mi flashne PSP, bydlím kousek od Kyjova, není problém i okolo Brna nebo tak. Poradíte? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.