Hrubeec Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Narazil jsem na tenhle Firmware.. Víte o něm něco? Něaký rady atd. než ho šupnu do romky? Zvlášt by mmně zajímalo to stím "PFI (Physical Format Information)" a "DMI (Disk Manufacturing Information)" díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já teda nevím, kde jsi to našel, ale po vyhledání názvu jsme narazil na skoro 5 let staré články, např. http://www.qj.net/qjnet/xbox-360/xtreme-firmware-30-for-ts-h943-xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 aha :D že by předchůdce ixtreme? V tom případě jaký je ted nejlepší firmware společně s dashboardem pro mechaniku TS-H943A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 iXtreme LT 1.0 Lite touch-ten je pro samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ten tam mám a jaký dashboard jsi tam mám hodit abych rozjel i nejnovější hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hrubeec Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 iXtreme LT 1.0 Lite touch-ten je pro samsung A jaký wawe zvládá iXtreme LT 1.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hrubeec
Narazil jsem na tenhle Firmware.. Víte o něm něco? Něaký rady atd. než ho šupnu do romky? Zvlášt by mmně zajímalo to stím "PFI (Physical Format Information)" a "DMI (Disk Manufacturing Information)" díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.