hansys Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Nevím jak mám nainstalovat nové téma na Theme Settings. Může mi někdo poradit? Když kliknu na instal napíše se conect storage media. Co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 normálně tam jak si ty téma vybíráš tak tam nahoře máe máš Instal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hansys Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Jo to ja vim, ale potom když na to kliknu napise se mi conect storage media. Co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 že máš připojit Flashku s tím nahraným Theme... theme musí mít koncovku .p3t nikoli koncovku .pkg ... Theme dáváš na Flashku do šložky PS3/THEME/tema.p3t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hansys Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Takže mám vytvořit tuto složku na počítači vložit do ní them ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 ne vytvoř jí na tý Flashce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 a flashka format FAT32 ale lehci je to tam stahovat primo z netu dela se vse automaticky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K.Vetrak Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zdravím. Vyrvořil jsem na Flash disku složku PS3 v ní jsem vytvořil podsložku THEME a tam jsem nakopíroval témata s koncovkou .p3t . Ale v Playstotionu v theme settings - instal mi to pořád píše že na flešce nic není. Flešku mám naformátovanou na FAT32. Prosím poraďte, kde dělám chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 kdyz chces zobrazit obsah flesky,dej options a tam display all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hansys
Nevím jak mám nainstalovat nové téma na Theme Settings. Může mi někdo poradit?
Když kliknu na instal napíše se conect storage media. Co to znamená?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.