tucnak77 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj stáhl jsem jsem si Battlefield Bad company 2 a vše ok.tak jsem to dal vypálit ale po 37% se mi to přerušilo a pak jsem zjistil že dvd soubor má jen 8,21Kb a né 34 jako u ostatních her.nestalo se vám to taky?díky za reakce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 tak na to nekoukej - jinak má jen 1 kB . Není to ale tím dvd souborem , ale buď nepálíš na VERBATIM a nebo už máš špatnou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tucnak77 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj.mám Verbatimy a vypalovačku mám dva dny novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak to může být jen náhoda - zrovna nějaké špatné DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 vypalujes pres imgburn a tam nacitas jako image ten maly dvd soubor kdyz tan dvd soubor otevres tak v nem uvidis v textaku cestu nebo nazev toho isa co vypaluje takze vlastne vypalujes to 7-8 gb iso. takze problem bude fakt vadne dvd nebo blbej program co pouzivas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tucnak77
Ahoj stáhl jsem jsem si Battlefield Bad company 2 a vše ok.tak jsem to dal vypálit ale po 37% se mi to přerušilo a pak jsem zjistil že dvd soubor má jen 8,21Kb a né 34 jako u ostatních her.nestalo se vám to taky?díky za reakce:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.