tucnak77 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj stáhl jsem jsem si Battlefield Bad company 2 a vše ok.tak jsem to dal vypálit ale po 37% se mi to přerušilo a pak jsem zjistil že dvd soubor má jen 8,21Kb a né 34 jako u ostatních her.nestalo se vám to taky?díky za reakce:) Citovat
0 toro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 tak na to nekoukej - jinak má jen 1 kB . Není to ale tím dvd souborem , ale buď nepálíš na VERBATIM a nebo už máš špatnou vypalovačku . Citovat
0 tucnak77 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj.mám Verbatimy a vypalovačku mám dva dny novou Citovat
0 toro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Tak to může být jen náhoda - zrovna nějaké špatné DVD . Citovat
0 Bigelow Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 vypalujes pres imgburn a tam nacitas jako image ten maly dvd soubor kdyz tan dvd soubor otevres tak v nem uvidis v textaku cestu nebo nazev toho isa co vypaluje takze vlastne vypalujes to 7-8 gb iso. takze problem bude fakt vadne dvd nebo blbej program co pouzivas. Citovat
Otázka
tucnak77
Ahoj stáhl jsem jsem si Battlefield Bad company 2 a vše ok.tak jsem to dal vypálit ale po 37% se mi to přerušilo a pak jsem zjistil že dvd soubor má jen 8,21Kb a né 34 jako u ostatních her.nestalo se vám to taky?díky za reakce:)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.