Vanama Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, když mě kinect při hře vyfotí, uloží se to pouze na mém XBOXu nebo se to někde sdílí? Zajímá mě jestli se mám při hraní více oblíkat :) A daj se ty fotky nějak efektně a rychle prohlídnout přímo z XBOXu nebo je musím nejdřív někam překopírovat případně ještě něco s nimi dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vanama Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak už jsem na to jakž takž přišel sám. Zkoušel jsem to u Kinect Sports a tam se to musí dát sdílet na kinectshare.com a pak stáhnout. Příjde mi to teda ale pěkně ****. Každopádně nevím jak je to třeba u Kinect Adventures kde žádné tlačítko share není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak už jsem na to jakž takž přišel sám. Zkoušel jsem to u Kinect Sports a tam se to musí dát sdílet na kinectshare.com a pak stáhnout. Příjde mi to teda ale pěkně ****.Každopádně nevím jak je to třeba u Kinect Adventures kde žádné tlačítko share není. stačí dát uploud fotek na live.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Sdili (prohlizet dalsi hraci) se to ostatnimi hraci (fotky)? Nebo to je jako email? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 haha, to si viem predstavit tie fotky pri skakani jak tam poletuje niekoho bimbas :-)))) aby som nebol uplne off topic, minule som videl aplikaciu ktora vedela citat (a mozno aj exportovat) fotky z xbox hdd, asi cez transfer kit alebo mozno aj cez usb (ak sa k tomu da dostat cez adresarovu strukturu v xboxe) http://www.v3n3.de/?p=269#more-269 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vanama
Ahoj,
když mě kinect při hře vyfotí, uloží se to pouze na mém XBOXu nebo se to někde sdílí?
Zajímá mě jestli se mám při hraní více oblíkat :)
A daj se ty fotky nějak efektně a rychle prohlídnout přímo z XBOXu nebo je musím nejdřív někam překopírovat případně ještě něco s nimi dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.