Kalousek45 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 no můžu dělat v Farmě :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalousek45 Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Newíte co můžu dělat v Farmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 vim sbírat věci (brouky) těžit kameny, chytat ryby, sázet byliny, rostou tam houby a sto dalších věcí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalousek45 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 a jak mám ty byliny nasadit a ty houby sem tamnikdy neviděl na coje ten mamut když furt spí a naco mám tu jeskyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 LoL takže 1. rstliny zasadíš u tý kočky u políčka 2. houby si musíš koupit za pokke point u toho chlapa co stojí před farmou mamut pod nim můžeš sbírat hovna kterýma pak zvětšuješ úrodu na poli a ta jeskyně je do ***** k ničemu a máš špatnej název topicu xD ale nevadí :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalousek45 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 aha tak dik mě ty rodtliny nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 musí a jestli ti ta kočka něco řekne a nechá už máš něco zasazeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalousek45 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Můžu mít i víc koček v boji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals1468623988 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Můžu mít i víc koček v boji V 3 můžeš mít dvě jinak jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.