michalbudha Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Cau,nevite jak zadarmo dostat ty body od Microsoftu za ktery si muzes neco kupovat?Slysel jsem o nejake migraci nebo co,ale nevim co to znamena ani jak se to dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 dela se to tak, ze si zaregistrujes live treba do UK a potom prejdes do Cesky republiky. Ale nazapomen mit i XBox nastavenej na UK, nez to regnes, potom si to muzes dat zpet, jestli chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ta akce "body za migraci" už skončila ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 nevim....mám,ale ty body a nevím co si za ně mám koupit :/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jo akce skoncila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,nevite jak zadarmo dostat ty body od Microsoftu za ktery si muzes neco kupovat?Slysel jsem o nejake migraci nebo co,ale nevim co to znamena ani jak se to dela.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.