michalbudha Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Cau,nevite jak zadarmo dostat ty body od Microsoftu za ktery si muzes neco kupovat?Slysel jsem o nejake migraci nebo co,ale nevim co to znamena ani jak se to dela. Citovat
0 tommygun Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 dela se to tak, ze si zaregistrujes live treba do UK a potom prejdes do Cesky republiky. Ale nazapomen mit i XBox nastavenej na UK, nez to regnes, potom si to muzes dat zpet, jestli chces Citovat
0 zip545 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Ta akce "body za migraci" už skončila ne? Citovat
0 djmajkl Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 nevim....mám,ale ty body a nevím co si za ně mám koupit :/... Citovat
Otázka
michalbudha
Cau,nevite jak zadarmo dostat ty body od Microsoftu za ktery si muzes neco kupovat?Slysel jsem o nejake migraci nebo co,ale nevim co to znamena ani jak se to dela.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.