nenazranej Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj všem, chtěl bych to Hacknout sám, protože nemohu posílat Wii poštou, jsem ostražitý : ), tak jsem se rozhodl, že si někde zkusím sehnat hru a flasch provedu sám. Podělí se někdo o zkušenost - nikdy jsem tuto činnost nedělal, ale úplně blbej nejsem : )). Poraďte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenazranej Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jinak mám úplně nové wii s 4.3E, nikdy nebylo flaschnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Asi nejdostupnejsi je Lego Indiana Jones Original Adventures Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wries Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Existuje jedna stránka, myslím, že se jmenuje Google nebo tak nějak? Jinak tady najdes podrobnej návod i s videem http://www.wiizone.sk/articles.php?article_id=28 Potřebuješ origo hru Lego indiana Jones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Lego indiana Jones2 urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wries Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Lego indiana Jones2 urcite ne Už jsem to opravil, jasný sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenazranej Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 díkec...jdu schánět hru ten návod je dokonalej : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mph1 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Na softmod se da pouzit i LEGO Batman. Ve Wii/Prodej je moje nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.