afterlife Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 dookola ohrávané téma, ale mě to nedá. jsem odjakživa PC hráč, ale poslední dobou zjistuji, že ty hry které chcu si tak už neužiju. online fps hraní je už věnuji přes 7 let a už jsem nečeho dosáhl.. avšak, rozhoduji se stále.. Xbox už jsem zavrhnul.. a ted je tu tohle, PC nebo PS3? bum.. momentálně pc které vlastním utáhne ještě dost, ale chci se posunout na další level ale nevím jak.. budto PS3 nebo nové PC. Cenově by mě to vyšlo skoro nastejno, ps3 možná trochu dráž, protože k PS3 bych si musel koupit i novou LC telku a taky hry. Avšak nějaký slušný pc je taky 25k. a proto se chci zeptat. Dám dost na grafiku, ale taky hodně na hratelnost, muj zanr je FPS a to hlavně BC2. chci se zeptat jestli ten rozdil v grafice je fakt tak veliky vuci ps3 a jak je to s hratelnosti FPS na ps3? na mys a klavesnici jsem tak už nějak přikovanej že si to jinak nedokazu představit. Doufám, že mi pomužete najít ten správný směr. Díky za pomoc všem co se ozvou!:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 hale taky sem donedávná hrál jenom FPS na PC začínal sem asi už v 11letech prošel sem přes Far Cry , Call of Duty 1,2,4,5 a neuměl se si představit že bych hrál jakoukoliv střílečku bez myše a klávesnice a tyto vánoce sem dostal PS3 a po pár hodinách hraní to bylo vpoho a válel sem jak na PC :) takže bych ti spíš doporučil PS3 fakt si zvykneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak ja mam ps3 obednane.Od malicka jen pc.A furt jen online hrani zacatky cs 1,6 cod2, cod4 atd....proste jen FPS ,ale prece mi to nedalo a tak jsem si obednal ps3 uz se moc tesim :) a jsem zvedavej jak mi pujde bad company2 na joysticku :) uvidim,ale je vseobecne znamo ze konzole jsou delane na hry tak uvidim dam vedet :) v pondeli to to tu snad bude.ps3+bad company 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Řeknu ti, že jsem od malička (za těch ani ne 16 let co jsem na světě jsem jich určitě 10 propařil :D) taky byl PCčkař, konzole jsem nemusel - než se jedna PS3 doma ocitla. Chvíli jsem tomu moc nedával, ale minulý prázdniny jsem měl první 3 tejdny dost času, tak jsem si napučoval hry, něco jsem si koupil a už ani to 1.6 CSko nehraju, teď drtim GTA IV po netu, chvíli jsem hrál Medala a když člověk 6 let hraje CS na docela slušný úrovni, pak si sedne za konzoli s ovladačem tak je pořád lepší než ten kdo hrál třeba i rok pasivně jen na konzoli. Hlavně jsem přišel na to, že PC používám na to abych si hru stáhnul, dohrál a vymazal, zatimco na PS3 když mě to baví, tak se snažim hrát na platinovou trofej a získám ze hry daleko větší zážitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Vždy jsem byl proti konzoli .. A co se nestalo vydělal sem nějaký penízky na brigádě a řekl jsem si že už mně nebaví smolit ty hry na PC hlavně NHL .. A tak sem si koupil Psko .. A už bych ho nikdy nedal z ruky .. Je to věc která je jako droga ! A nedá se s tím přestat ! Před týdnem sem začal i s FPS online hraním v BFBC2 a musím říct kam se na to hrabe PC :) pokud si zvykneš na analogy tak je to naprosto něco jinýho a mnohokrát víc procítěnýho . Pokud máš srdce hráče věř že PS musíš mít . A grafika ? Sou hry ve kterých se ti tají dech ale sou i hry kde PSko trošku pokulhává .. Ale tak to vždycky bylo a vždycky bude .. Je to o konkurenci a o bojích o trůn .. Sem zvědavej co z Pska dostane Crysis 2 o který všichni tvrdí že by měla dostat absolutně všecko co se dá .. Ale ber v potaz že konzole je pět let stará a grafiky na PC nový třeba měsíc .. Šlo to kupředu je to znát .. Ale hratelnost je a vždycky bude nesrovnatelná .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Rozhodně nej grafika co jsem zatim viděl na PS3 bylo v Uncharted 2...ale je pravda, že PS3 občas kulhá, rozdíl mezi PC GTA a PS3 GTA je dost velkej...nicméně, ta hratelnost fakt vede, skoro vždycky stálý FPS, neseká se to a do vydání nový konzole do toho vlastně nemusíš kromě her cpát peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afterlife Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 dost mě třeba zajímá jak je grafika v FPS v porovnání s PC, BC2, COD atd.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hele BC2 sem hrál na obojím a je to zase tak nějak jak v čem . Sou chvíle kdy ti zůstane dech stát ale taky sou chvíle kde bylo PC lepší .. Je to asi jak v kterej okamžik :) COD srovnat nemužu nehrál sem . Pouze 3jku a ta je stará ale i tak na to stáří musím říct celkem slušná hlavně po hratelný stránce . A jak řekl kolega předemnou Uncharted 2 ? Neříkám nic naprostá bomba ! Edit: A abych teda dodal největší výhoda u FPS stálý FPS at se děje co se děje :) mraky kouře spousta bomb pořád to samý ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Abych pravdu řek, hrál jsem open betu z Medalu na PC a full na PS3...a PS3 bylo o něco lepší, plynulý, graficky dobrý za každejch podmínek. BC2 jsem na tom ani nehrál, ale je to prakticky totožná situace vzhledem k tomu že to běží na stejnym enginu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Je jasny ze na delovym pocitaci to bude vypadat vzdycky lip, ale kdyz si vezmes jak stary je to zelezo tak je to porad paradni protoze i na velke full hd televizi to vypada uzasne, takze pomer cena/ vykon je proste u konzoli najlepsi, to zadny komp netrumfne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afterlife Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 o cenu mi ani tak moc nejde, protože mě to s TV vyjde nastejno... spis jak s hratelnosti a grafikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dřív jsem hodně hrával na PC ale to byli doby kdy FPS nebyli ještě takové jaké jsou nyní. Pak přišla na svět PS1 a strhle mě na dráhu konzolového hraní tenkrát cena 16000,- za konzoli byla pecka, ale v té době to za to stálo;-). Vždycky jsem si říkal že do počítače se cpou průběžně peníze ale kam se necpou a bylo mi prostě líto dát jen za PC. Pak jsem si zahrál na PC Vietkong on-line a to byl jinej svět a konzole se stala na chvíli zas jen doplňkem (v té době PS2). Při hraní jsem poznal pár lidí a PC hraní dostalo jinej rozměr ikdyž konzoli jsem nezavrhnul. No pár let hraní FPS on-line na PC ale nic nezměnilo a teď šíleně rád usedám k PS3 a BBC2 a nechávám se unýst hrou a myslím že někdy až moc. Dualshock na ovládání mi přijde jako fajn záležitost a Frag X mě prostě neláká. Myslím že hraní na konzoli je maximální skvělá zábava ale jestliže jsi hráč PC tak investuj do nového PC ty peníze co by jsi dal do konzoli a TV a užívej si to stále tak jak to máš rád. Pro mě je PS3 a vůbec vše od sony co se hraní týče takovej malej kouzelnej svět a dokonce i přítelkyně to tak bere;-)a zvykla si na to. Je to prostě tvá volba. Já třeba už zas tak moc grafiku neřeším ikdyž je to součástí hry;-)a myslím že PS3 je na tom stále dobře a dost mě stále překvapuje! Tak snad popřeju jen dobrou volbu;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afterlife Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 hmmm vy mi teda pomáháte :D nechám si to ještě projít hlavou.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 No ja nevim ja sem tak hraval jak das a dycky sem rikal ze nikdy v zivote konzoli ale jenom PC :) ted uz jsem trosku zestarnul a na hrani neni tolik casu. A konzole jsou dobre v tom ze na ne nalakas i lidi kteri moc nehraji. Je to dost jine nez na pocitaci takove pohodlnejsi .. treba vezmes ovladac a vyvalis se na postel a hrajes. nemusis se krcit za stolem.. vyhoda treba u call of duty .. pokud mas vic ovladacu zahraji si i treba 4 lide na jednom stroji. coz mi prijde hodne dobry protoze co sem mel pocitac tak sem s kamosema nikdy poradne MP nehral a ted to hrajem v kuse. navic jestli ti jde o FPS .. tak mas moznost vyzkouset uplne jiny druh ovladani a tim je Playstation move.. zatim snad vysla jenom Jedna FPS ktera je na MOVE ale pribude killzone a urcite i call of duty pac na Wii uz takhle vyslo nekolik dilu.. a posledni dobou si to jen pochvaluji .. ani k tomu treba nepotrebujes nejakou televizi ja koupil 24 palcu monitor s HDMI a je full hd za 4000 a uplne to staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Sakra a co bys cekal ze ti tady lidi reknou. Nesnasim tyhle neustaly otazky mam si koupit ps3 nebo xbox? je lepsi konzole nez pc? mas prece internet ta kejstli ti jde o grafiku tak pouzij google a srovnej si to. Jestli se bojis ze nebues umet hrat z gamepadem tak to je kec, je to o zvyku a chces li si to zkusit tak si zajdi do nejakyho obchodu a zkus si to. Sam musi vedet co chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Hele myslím si že není kec že by FPS nedal na gamepadu. Zrovna známej co jsem ho už zmiňoval si PS3 pořídil a hraje na tom hry jako Assasin Creed, Resident atd. Ale FPS nikdy dal si Killzone 2 jen singl. a prostě do multi nejde. Ale jak píšeš tak rozhodnout se musí sám. Podle mě má PS3 už tolik lidí že by si to mohl u někoho vyzkoušet a nebo nějáký elektro kde si muže taky zahrát. To s tebou souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Jsi zvyklej na PC zůstaň PC. Grafika, kterou ti dneska nabídne nabušení PCčko bude lepší než u PS3 nebo Xka. U mě má přednost konzole, protože jsem pohodlej, chci hrát u sebe v obíváku na televizi, občas si na tom pustit film a neřešit veškerý trapárny kolem optimalizování, stahování ovladačů atd... Navíc jestli hraješ FPS a jsi zvyklej na klávesnici a myš, tak by jsi ze začátku dost trpěl při ovládání na gamepadu, já třeba na gamepad dopustit nedám ale když jsi zvyklej na myš, tak to bude těžkej přechod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Samozrejme ze prechod z kombinace mys plus klavesnice na gamepad je individualni, ale jak rikam je to o zvyku. Jestli se k tomu postavis tak ze ti to nejde a vyprdnes se na to, nikdy si nezvyknes. Ja osobne jsem byl taky vzdy zvykli na mys s klavesnici, ale na gamepad uz nedam dopustit. Je pro me mnohem prijemnejsi mit vse hezky pri ruce nez po klavesnici honit tlacitka. A z packy uz jsem taky dosahl jiste preciznosti, za kterou si myslim se uz nemusim stydet... A to jsem k tomu byl hodne skepticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zrovna zmiňovat Killzone 2 neni dobrý, myslim si že nejnepovedenější ovládání jsem ještě nezažil... Podle mě moderní online FPS ke konzoli patří víc než k PC, je to variabilnější a pohodlnější (a všichni jsou si tam kromě Frag FXkařů rovný, ovladač je jen o zvyku). Já hraju na 24 full HD od Samsungu, má to sice "jen" DVI výstup (takže s redukcí), ale pořád to rozlišení je znát(jen většina her plný 1080 neumí...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Taky hraju na monitoru 23" fullHD přez HDMI a jako je to paráda sice škoda že hry neběží ve Fullku ale jen v HD ready ale to se časem podá a myslim že to bude o to lepší :) a taky sem hrál na PC od deseti let .... A v létě sem přešel na konzoli a trvalo mi tak asi týden si zvyknout .. U sportů ani nemluvím ... Otázka hodiny :) takže myslím že toho se bát nemusíš i když každej to máme jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.