roman II Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Mám čerstvě Kinect a občas se mi sekne/zamrzne hra Kinect Sport (hra je nová nepoškrábaná,nepoškozená), někdy se stane že se rozjede sama, někdy musím XBox restartovat. Předem díky za případnou radu/odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Mám čerstvě Kinect a občas se mi sekne/zamrzne hra Kinect Sport (hra je nová nepoškrábaná,nepoškozená), někdy se stane že se rozjede sama, někdy musím XBox restartovat. Předem díky za případnou radu/odpověď Pořiď si HDD a hru instaluj na HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roman II Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 mám XBox 360 slim 4GB, taky mě to napadlo koupit HDD a spouštět hru z hdd při vložené hry z mechaniky, pokud by to byl tento problém tak bych hdd koupil, nicméně mě to dělá pouze u Kinetict Sport (občas-nepravidelně,né pokaždé na jednom místě), u K. Adventure a K. Joy Ride se nic neděje,tam vše funguje bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 HDD se vyplatí koupit a používat v každém případě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
roman II
Mám čerstvě Kinect a občas se mi sekne/zamrzne hra Kinect Sport (hra je nová nepoškrábaná,nepoškozená), někdy se stane že se rozjede sama, někdy musím XBox restartovat. Předem díky za případnou radu/odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.