Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyplatí se do toho jít?

kennysek

Otázka

Ahoj, mám staršího kompa...nerozjedu skoro nic...chci si koupit Xko ale nevím jestli jo...mám vytipováno asi 10 her co bych chtěl ale chci i hrát po netu, takže flash asi ne...na druhou stranu nemam tolik peněz na všechny ty hry, to by se flash hodil...a navíc platit Goldy je taky na prd...tak co poraď te...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud se budeš řídit určitými pravidly (kontrolovat hry před vypálením, sledovat nové trendy ve flash a dávat si pozor před instalací nových dashboardů), můžeš hrát po netu i s flashem, hodně lidí to dělá... Placení za Gold účet se ale nevyhneš, holt k tomu přistup tak, že hry jsou prostě placený software a když už ušetříš za hry samotné, musíš holt nějaké peníze investovat, bez toho to prostě nejde... Težko radit, rozhodni se sám...

Odkaz ke komentáři

• 0

Máš v plánu aktivně hrát 10 her? Myslim, že si to urcite zredukujes + ,,aktivně" z vlastni zkusenosti jde hrat maximalne 3 hry a to uz tim stylem ze kazdou hodinumenis cdcko a jdes na jinou. Po tom co to dohrajes proste prodej a za penize kup dalsi apod.. Penize na hry vaazne nejsou takovy problem pokud kupujes s rozumem a na spravnych mistech..

Co se goldu tyce, 1000 na rok neni opet tak hrozny, ale pokud te tahle jednorazova palka nejak muze zlomit udelej to jako ja,kupuj 1 mesicni karty za 100.. Ta 100 se kdykoli najde za mesic mensima usporama.. Mimo to tyden, dva bez goldu neuskodi, aspon dodelas ajchy dohrajes kampane, co ja vim..

PS3 neni spatny, ale jakrikas, chces hrat online, na coz je xbox nejlepsi mimo to ted to vypada s online na ps3 dost komicky viz hackovani tabulek v MW2 a pobihani cheateru apod apod...

Odkaz ke komentáři

• 0

Když jsem měl prvně PS3 tak jsem hrál jen dema (nostalgicky vzpomínám na 5x po sobě dohraný demo Resistance, tenkrát na mě grafika něco naprosto úžasnýho, v tý době jsem měl 8 let starýho kompa, to byl skok) a když přibyly peníze tak jsem točil (rozuměj - vyměňoval) 2 hry, takže z těch 2 her jsem dohrál Resistance (8x dohráno), Heavenly sword, MGS4, Assasins Creed, UT III...Ono je úplně něco jinýho hrát stažený hry který párkrát zahraješ a pak hodíš do kouta a originálkou v hezkym obalu která leží u PS3 a která tě vážně baví hrát a dohrát a vyždímat z toho co nejvíc. PS3 jsem si znova objednal a už třeba jen z tohodle důvodu pojedu origo (taky kdyby se rozdávali bany, multiplayer je 70% zábavy). Ceny jsou naprosto skvělý (ehhm...novinky nad 1000kč mě vůbec nelákají), tady na foru ti někteří prodají starší kousky za pár stovek.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jojo...budu si kupovat Slimko...prodam z toho Forzu III a Alana Wakea...nevim kde kdo sehnal mesicni gold za kilo...videl jsem asi jen za 2kila...mozna odsud od nakeho typka koupim po mesicich atd...a hele ajchy se musej delat s uctem ne??pokud nemam Live tak se mi ajchy nezaznamenavaj ne???takze musim mit live aby se na ten ucet vse zapsalao vcetne ajchu ??Dik

Odkaz ke komentáři

• 0
Jojo...budu si kupovat Slimko...prodam z toho Forzu III a Alana Wakea...nevim kde kdo sehnal mesicni gold za kilo...videl jsem asi jen za 2kila...mozna odsud od nakeho typka koupim po mesicich atd...a hele ajchy se musej delat s uctem ne??pokud nemam Live tak se mi ajchy nezaznamenavaj ne???takze musim mit live aby se na ten ucet vse zapsalao vcetne ajchu ??Dik

Achievmenty se zaznamenavaji i offline, ale musis byt samozrejme online aby se to zaznamenalo treba na gamercard...

Odkaz ke komentáři

• 0
Aha, dik DeSmond...hele abych mel v Dashi sveho Avatara musim mit Ucet?

Ano jak říká DeSmond, účet s nickem je nutné mít ke hraní, na něj se pak ukládají získané achievmenty. Stejně tak pokud chce hrát jiný hráč s druhým ovladačem, musí mít také účet, tj. ke každému ovladači musí být účet, pokud chtějí hráči hrát v jednu chvíli spolu.

Kennysek ale možná myslel účet na Live. Ten nutný být k offline hraní samozřejmě nemusí, resp. nemusíš svůj konzolový účet vůbec registrovat na Live a avatara pochopitleně mít v konzoli budeš...

Odkaz ke komentáři

• 0
Aha...ok o to mi šlo. Takže, když to shrnu musim mit ucet Xboxu k zaznamenavani ajchu, avatar atd. takže nemusím mít Live na Ukládání Ajchů na Xboxovej(nikoliv LIVE)účet?

Přesně tak... Koupíš XBOX, při prvním spuštění vytrovříš účet, zvolíš nick a avatara. S ním pak hraješ offline zcela bez problému a na něj se ti zaznamenávají achievmenty. ve chvíli kdy se připojíš na Live (nemusí to být nikdy) se ti případně akorát achievmenty (získané i z offline) zaznamenají např. na game kartu v online modu...

Prostě avatara máš a achievmenty získaváš vždy a je úplně jedno, zda hraješ online nebo offline...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu