twill Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Custe chtěl jsem se zeptat mam grafiku SAPPHIRE RADEON X300 SE a chtěl jsem si stahnout ovladače..přimo jsem je stahl ze stránek SAPPHIRE uplně ten nejnovější.Chtěl jsem se zeptat jestli to tím ovladačem mužu nějak zdupat tu grafiku nebo tak..Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hej hoši jak sjem sty ovladače nainstaloval tak mi to hlasilo nějakou chybu ze nemuže nejít nějaké logo..tak jsem to vypl ale počitat se kousl tak jsem do rest. ,ale po zaplnutí mam na výběr me zi 3 rozlišení a je to jako kdyby take rozmazané.Nevíte coi stím?nebo obnova systému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 co mas za os? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Windows XPa chtěl jsem spustit hru a psalo to tam neaky error s directem..vubec nwm co mam dělat...a na vyběr mám jen 3 rolišení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 no stahni si directx 9.0c,ten ti zaručeně pujde,možná i 10,respektive 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 jednoduše pokus se odstranit tu verzi ovlačů kterou jsi se pokusl nainstalovat. Vše odstraň a zkus to nainstalovat znovu a pokud možno bez restartu a vypnutí počítače. Pokud to stále zlobit zvoolila bych instalaci starší verze ovladačů. Jinak tímto updatem by jsi nic pokazit neměl, takže je záhada co to ti psalo za chybu. Pokud to zas na tebe vyskočí zkus to sem nahrát at víme co se s tím děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 No vlastně mi to psalo neco s logem..že se nějak neshoduje s windowsem myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Dobré hoši problém vyřešen díky LOCK!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Ale, musíš mít nainstalovanou verzi Net.Framework 2.0 . Pak můžeš nainstalovat drivers ATI . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.