Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Neostré hrany textur

svfrantisek

Otázka

Ahoj, vím že se to tady už řešilo, ale nikde jsem nenašel žádnou uspokojivou odpověď.

Při hraní her jsem si všiml, že některé textury jsou dost kostrbaté. Třeba u Medal of Honor dráty nad vesnicí nebo tráva. Lepší to je když se hýbu, ale jak zastavím textura jakoby mírně zesvětlí a v krajích jdou vidět bílé pixely. To samé dělá Dead Nation, hýbu se ok, zastavím hrany mírně zesvětlí. Díval jsem se na videa na youtube, ale tam to vypadá mnohem lépe, ale zase to je video, které se zmenšilo, takže to taky moc nevypovídá. Máte nějakou radu, čím by to mohlo být nebo printscreen z nějaké hry? (bohužel zatím neznám nikoho s PS3 v okolí, abych mohl porovnat).

Televizi mám novou Full HD a kabel HDMI. Kabel stál pouze 400, takže nevím jestli by to mohlo způsobit to. U CoD MW2 se mi obraz zdá nejlepší, ale mám jen demo které je hodně světlé ve sněhu, u Killzone 2 obraz taky jde, ale třeba ostatný drát mi přijde taky jako neostrý.

Díky za odpovědi, případně za printscreen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu