K!dd Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat...Když hraju multiplayer RDD - free roam, tak tam je maximálně 5 hráčů. To tuto hru hraje tak málo lidí, nebo je někde problém? Díky moc za odpovědi K!dd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Kolikrát si to zkousel? Muselo te to hodit na nejakej spatnej server, vetsinou jich tam byva vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdelvolekarel Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 ja jich tam taky nikdy nejak moc extra nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K!dd Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zkoušel jsem to opravdu hodněkrát a jenom jednou se mi stalo aby tam bylo 5 hráčů (bylo to maximum) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Mně by spíš osobně "sice vím **** téma ale když sme u toho multiplayeru" zajímalo kde třeba najdu lidi v GTA4 ? Zatím sem tam nikdy nikoho nepotkal :D :D:D a vůbec neím jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K!dd Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Není multiplayer právě o tom abys tam potkával jiné hráče :D (???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Právě proto se voe ptám :D proč sem tak nikho nepotkal a lidi tu říkaj jak to hrajou po netu a že to je pecka :D :D:D a to sem singl dohrál už dvakrát ale nebaví mně to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Chyba bude aSsi na tvem prijmaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
K!dd
Ahoj
chtěl bych se zeptat...Když hraju multiplayer RDD - free roam, tak tam je maximálně 5 hráčů. To tuto hru hraje tak málo lidí, nebo je někde problém?
Díky moc za odpovědi
K!dd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.