kennysek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj, pripadam si jak de*il hledam a hledam a nic...na co jsou vlastne ty G body z ajchu atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj, pripadam si jak de*il hledam a hledam a nic...na co jsou vlastne ty G body z ajchu atd??? Na frajeření,takže na hov*o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 v jednom shopu... na ne davali slevu.. (tusim 5% = 1k G bodu..) ale s tim ze jsi musel mit uctenku .... ze jsi to koupil od nich.. (tu hru kde jsou nahrane ty G body) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 JJ tyhle slevy funguji na xbocentum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Já jsem hledal taky jak ***** ty G body, ale zatím jsem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 JJ tyhle slevy funguji na xbocentum.cz Ooooh díky za stránku :) Ceny her jsou myslim srovnatelný s jinejma obchodama a mít třeba pak hru za 50% ceny nebo i zadarmo je fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 1 hra zadarmo, ak si kupil 20 hier a presiel na 100% (teda skor si nazbieral vsetky ajchi) :) na PS3 je to teraz vraj jednoduchsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 JJ zas takovy terno to neni, ale kdyz ses sikovnej tak sleva 10 euro neni vubec spatna, spis je to dobry reklamni trik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 1 hra zadarmo, ak si kupil 20 hier a presiel na 100% (teda skor si nazbieral vsetky ajchi) :)na PS3 je to teraz vraj jednoduchsie :D Musim nahrát ty body na jejich hrách co jsem koupil u nich? :) V tom případě už se to teda tak nevyplatí a oni z toho maj jenom prachy :) Já to jenom prolítl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Musim nahrát ty body na jejich hrách co jsem koupil u nich? :) V tom případě už se to teda tak nevyplatí a oni z toho maj jenom prachy :) Já to jenom prolítl :D To je snad logicke, je treba poradne cist. Predpokladam ze ses domnival ze se pocitaj uplne vsechny Gs, to bypak nektery borci mohly zadarmo vykoupit cely sklad xboxcentra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 To je snad logicke, je treba poradne cist. Predpokladam ze ses domnival ze se pocitaj uplne vsechny Gs, to bypak nektery borci mohly zadarmo vykoupit cely sklad xboxcentra :) Nj nějak mi to nedošlo no... :) V tom případě bych tam kupoval jedině za ceny stejný jako jinde ne srovnatelný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ono tych 5% maju urcite aj tak v cene, pokial zozenies niekde hru o 5% lacnejsiu, mozes kupit rovno tam :-) podla mna by mohol sam MS nejako odmenovat hracov za Gska, nejake odomykanie arkadoviek alebo dlcciek ... ale tak snivajte s nami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ono tych 5% maju urcite aj tak v cene, pokial zozenies niekde hru o 5% lacnejsiu, mozes kupit rovno tam :-)podla mna by mohol sam MS nejako odmenovat hracov za Gska, nejake odomykanie arkadoviek alebo dlcciek ... ale tak snivajte s nami Uprimne receno bych taky ocenil, ikdyby to byl vylozene nepomer, treba 10G za 1 MSP, ale pro Mrkvosoft je tohle obrovsky byznys takze by prodelavali... Ale u nintenda funuje neco podobneho pokud vim, vymenovani hvezd za pointy, ak proc ne. Ale myslim si ze se tak nikdy nestane, Gs byly a vzdy budou jen pro paradu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj, pripadam si jak de*il hledam a hledam a nic...na co jsou vlastne ty G body z ajchu atd???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.