Panther Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hledam na stahnuti nejake dobre zavody ktere lidi hrajou online krom GT5 mi nevadi snad nic diky moc za navrhy popř muzem spolu i zahrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dobrý sou NFS Shift ... Pár desítek závodů sem odjezdil a stálo to za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Mě osobně nejvíc baví multiplayer Burnout Paradise. I když nevim jestli si "dobrými závody" měl na mysli i šílený arkády ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 je mi jedno co hlavne at to hrajou lidi singl me moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 NfS Hot Pursuit je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 samozrejme ty ktery nemuseji mit online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.