koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zdravím, mám dotaz, jsem čerstvým majitelem xbox360 arcade s flash LT1.2 a narazil jsem na problém na XBOX live, kdy po registraci mi psapli na XBOX Live, že mám GOLD účet do 02/2011 zdarma (iv konzoli to jde vidět v menu), ale když pustím např. UFC 2010 a chci ho hrát přes XBOX Live, tak mě hra nepustí dál a stále chce ať si koupím nějaké další postavy bojovníků z marketu a píše mi to, že nemám žádné body a ať si dokoupím přes kreditku? U jiné hry jako NHL 2011 jsem zadal 7 dní free online hraní a bez problémů jsem hrál a pak taky konec a nešlo to. Co je tedy špatně, PLS o radu. Koukal jsem do podobnýcj TOPICu a nenašel jsem nic... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zadal jsi klíč potřebnej k online hraní? Ne nový zápasníci nejsou třeba stahovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zadal jsi klíč potřebnej k online hraní? Ne nový zápasníci nejsou třeba stahovat! A jak to poznam? Myslel jsme, ze staci kliknout na odkaz pro overeni v emailu. Ten kod je jak dlouho platny pro aktivaci pokud jsem ho nezadal? Je to 25 dni stary email, kdy jsme se registroval. Diky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 U hry (pokud mas original) mas na manualu v zadu klic, kterej se zadava v nabidce do Redeems Code.....tento kod ti ve hre umozni kliknout na X-BOX Live a následnovně samozřejmě hrát online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 A kdyz mam palenou?:o) jinak i na www.live.xbox.com/cz mi sviti u nicku ´zlaty clen´. Ja myslel, ze palene hry jdou hrat i online a bylo mi receno, ze i s novym LT1.2 navic nehrozi ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ano muzes hrat online, ale potrebujes ten klic co je na manualu u originalky a nebo obcas bejvaj klice k dispozici ke koupi na x-box live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 cili palene hry si online nezahraju? Tak to jsem cekal od toho vic :o))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Třeba BattleField prej klíč nepotřebuje.... možná je takovejch víc co nepotřebujou, nevim :P Ale UFC a MMA potřebujou klíč 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Oki, diky za osvetu ;), no ctu, ze to zacla hlavne EA. Oki Battla zkusim, myslis toho noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jj Bad Company 2....zejtra mi přijde a bylo mi řečeno, že tam je kod jenom pro stazeni map ale multiplayer zadnej klic nepotrebuje takze se tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy42 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Tak se potkame na bitevnim poli :o), jestli to pujde tak napis soukromou zpravu jaky mas nick a dame spolu jak to sosnu :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nick je v mým podpisu ;) Jo Jo...zejtra nebo v úterý přijde tak napíšu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jj bad company zadny online pass nema ale aby sis poradne zahral potrebujes vip pass... :) Takze taky platit, jinak politiku online passu ma podle me jen ea, u her jako CoD, GoW ci Halo je multak bez problemu zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 az nove hry (NHL 11 atd.) vyzaduji kod pro online... prave kvuli temto pripadum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 trochu OT, online passy chystá i THQ, začínají s hrou Homefront :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 az nove hry (NHL 11 atd.) vyzaduji kod pro online... prave kvuli temto pripadum :) Jenze EA taky vychytrale zrusilo podporu starsich titulu, treba takove fify a nhl se uz daji hrat online jen od 10 (mozna 11, to bych kecal). A ten system nechci hajit, ale chapu ho, je to celkem rozumna ochrana proti bazarovkam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 trochu OT, online passy chystá i THQ, začínají s hrou Homefront :( UFC má taky online kod :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.