Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX GOLD na tři měsíce ZDARMA

koudy42

Recommended Posts

Zdravím,

mám dotaz, jsem čerstvým majitelem xbox360 arcade s flash LT1.2 a narazil jsem na problém na XBOX live, kdy po registraci mi psapli na XBOX Live, že mám GOLD účet do 02/2011 zdarma (iv konzoli to jde vidět v menu), ale když pustím např. UFC 2010 a chci ho hrát přes XBOX Live, tak mě hra nepustí dál a stále chce ať si koupím nějaké další postavy bojovníků z marketu a píše mi to, že nemám žádné body a ať si dokoupím přes kreditku? U jiné hry jako NHL 2011 jsem zadal 7 dní free online hraní a bez problémů jsem hrál a pak taky konec a nešlo to. Co je tedy špatně, PLS o radu. Koukal jsem do podobnýcj TOPICu a nenašel jsem nic... díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadal jsi klíč potřebnej k online hraní? Ne nový zápasníci nejsou třeba stahovat!

A jak to poznam? Myslel jsme, ze staci kliknout na odkaz pro overeni v emailu. Ten kod je jak dlouho platny pro aktivaci pokud jsem ho nezadal? Je to 25 dni stary email, kdy jsme se registroval. Diky za pomoc!

Odkaz ke komentáři

az nove hry (NHL 11 atd.) vyzaduji kod pro online... prave kvuli temto pripadum :)

Jenze EA taky vychytrale zrusilo podporu starsich titulu, treba takove fify a nhl se uz daji hrat online jen od 10 (mozna 11, to bych kecal).

A ten system nechci hajit, ale chapu ho, je to celkem rozumna ochrana proti bazarovkam...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu