Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.55 Waninkoko CFW -pomoc.

martansvecxxl

Otázka

zdravim všecki pařmeny,.mam dotaz ma slimku 250g,.3,,55 waninkoko.ftp,.,roger manager,.atd vše jede jak ma ale jak dam bles soubor do složky kde ma byt,.tak se nic neděje prostě nenajde mi to žadnou hru,ani v manageru mi nejde blurey emulaci.,mužete mi napsat jak nato??nebo video přesny s postupem,. :bash: diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

pokud te dobre chapu sosnul jsi hru rozbalil pokud byla zapakovana spustil jsi v ps3 ftp prez total comandra jsi se pripojil a slozku priklad bles00369 jsi nakopiroval do GAMES ne do games spustil si managera a hra se ti neukazala?

chyba muze bejt ve hre pokud jsi zkousel jen jednu

Odkaz ke komentáři

• 0
Hele ahoj jak si to vyřešil s tím tvým problémem ? Mám uplně ten samý...:bash:
musiš to davat přesně sem ty hry HDD0/game/LAUN12345/GAMEZ jinak nepojedou,.složku LAUN12345 vytvoř a do ni dej dalši složku GAMEZ.ted sem řešil novy fimware 3,56 nejde hrani po netu na 3,55 ,už vše opět jede,.stači hledat a zase pařim online,.
Odkaz ke komentáři

• 0
musiš to davat přesně sem ty hry HDD0/game/LAUN12345/GAMEZ jinak nepojedou,.složku LAUN12345 vytvoř a do ni dej dalši složku GAMEZ.ted sem řešil novy fimware 3,56 nejde hrani po netu na 3,55 ,už vše opět jede,.stači hledat a zase pařim online,.

Diky zkusím...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ai mě to furt nejede nevím v čem je zakopanej pes :( Muj postup:

1. Stahnul jsem si tohle http://thepiratebay.org/torrent/5856215/Need_For_Speed__Shift_%5BPS3%5D_%5BPSJ%5D

2. Hodím to na Flashku 8gb je na formatu fat32 hodím to do slozky \\HDD0\game\LAUN12345\GAMEZ\Tu je ta hra jmenuje se slozka ve ktere to je : BLES00682.

3. Dam to do PS3, a prohledám tam vše nikde v žádne z těch dvou složek co tam jsou a Rangeru to asi instalovat nemam co ?

Prosím poradte mi...

A jen prosím pošli mi nejaky dobrý návod na pařbu online diky...:bash:

Jestli mi poradíš tak te budu zbožnovat...

Odkaz ke komentáři

• 0
Ai mě to furt nejede nevím v čem je zakopanej pes :( Muj postup:

1. Stahnul jsem si tohle http://thepiratebay.org/torrent/5856215/Need_For_Speed__Shift_%5BPS3%5D_%5BPSJ%5D

2. Hodím to na Flashku 8gb je na formatu fat32 hodím to do slozky \\HDD0\game\LAUN12345\GAMEZ\Tu je ta hra jmenuje se slozka ve ktere to je : BLES00682.

3. Dam to do PS3, a prohledám tam vše nikde v žádne z těch dvou složek co tam jsou a Rangeru to asi instalovat nemam co ?

Prosím poradte mi...

A jen prosím pošli mi nejaky dobrý návod na pařbu online diky...:bash:

Jestli mi poradíš tak te budu zbožnovat...

Kupuj originály

Odkaz ke komentáři

• 0

zkontroluj si kam mas kopirovat hry mas to v nastaveni Rogero Managera jinak bejt tebou nenadavam uzivatelum co sou tady o mnoho platnejsi nez ty ;)

i kdyz jeho odpoved neni nic extra :cheesygrin:

hry ve tvaru hdd_0 uz podle nazvu je harddisk nikoliv flashka tzn ze kopirovat pres ftp v tomhle tvaru

puvodni slozka pro flashdisk je flashdisk://GAMEZ/Hra/USRDIR atp.

Odkaz ke komentáři

• 0
zkontroluj si kam mas kopirovat hry mas to v nastaveni Rogero Managera jinak bejt tebou nenadavam uzivatelum co sou tady o mnoho platnejsi nez ty ;)

i kdyz jeho odpoved neni nic extra :cheesygrin:

hry ve tvaru hdd_0 uz podle nazvu je harddisk nikoliv flashka tzn ze kopirovat pres ftp v tomhle tvaru

puvodni slozka pro flashdisk je flashdisk://GAMEZ/Hra/USRDIR atp.

Sám dobře viš, že tu je všechno 1000x napsany :cheesygrin:

Dokud byl jen jailbreak dongle, tak tady byla komunita lidí, která zkoušela,experimentovala a všechno se sama naučila. Teď co je CFW je tady spousta lidí, co si myslí,ze stáhnou hru z netu a budou hrát a když zjistí, že tak jednoduchy to zase není, tak to tady zahlcujou stupidníma dotazama. Přitom stačí jen číst. Princip je stejnej jak u jailbreaku. Jo a nadávat mi klidně můžete, já to snesu, nejsem cíťa :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo sorry měl jsme včera dost blbej den a ta odpověd to završila... A já ve vzteku píšu celkem chybně. :D

Jo hra mi jde z rangeru kliknu na CD tam need for speed shift a samo se to začalo Upgradovat, tak sem to nechal a potom mi zčerná obrazovka a nic, to blbne více lidem zkusím ještě jinou hru, ale kdyby někoho něco napadlo, tak at napiše... diky

A vzhledem k tomu online na verzích 3.55 by mě taky zajímalo, jak si to dal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu