Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.55 Waninkoko CFW -pomoc.

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Hele ahoj jak si to vyřešil s tím tvým problémem ? Mám uplně ten samý...:bash:
musiš to davat přesně sem ty hry HDD0/game/LAUN12345/GAMEZ jinak nepojedou,.složku LAUN12345 vytvoř a do ni dej dalši složku GAMEZ.ted sem řešil novy fimware 3,56 nejde hrani po netu na 3,55 ,už vše opět jede,.stači hledat a zase pařim online,.
  • 0
Odesláno

Ai mě to furt nejede nevím v čem je zakopanej pes :( Muj postup:

1. Stahnul jsem si tohle http://thepiratebay.org/torrent/5856215/Need_For_Speed__Shift_%5BPS3%5D_%5BPSJ%5D

2. Hodím to na Flashku 8gb je na formatu fat32 hodím to do slozky \\HDD0\game\LAUN12345\GAMEZ\Tu je ta hra jmenuje se slozka ve ktere to je : BLES00682.

3. Dam to do PS3, a prohledám tam vše nikde v žádne z těch dvou složek co tam jsou a Rangeru to asi instalovat nemam co ?

Prosím poradte mi...

A jen prosím pošli mi nejaky dobrý návod na pařbu online diky...:bash:

Jestli mi poradíš tak te budu zbožnovat...

• 0
Odesláno
Ai mě to furt nejede nevím v čem je zakopanej pes :( Muj postup:

1. Stahnul jsem si tohle http://thepiratebay.org/torrent/5856215/Need_For_Speed__Shift_%5BPS3%5D_%5BPSJ%5D

2. Hodím to na Flashku 8gb je na formatu fat32 hodím to do slozky \\HDD0\game\LAUN12345\GAMEZ\Tu je ta hra jmenuje se slozka ve ktere to je : BLES00682.

3. Dam to do PS3, a prohledám tam vše nikde v žádne z těch dvou složek co tam jsou a Rangeru to asi instalovat nemam co ?

Prosím poradte mi...

A jen prosím pošli mi nejaky dobrý návod na pařbu online diky...:bash:

Jestli mi poradíš tak te budu zbožnovat...

Kupuj originály

• 0
Odesláno

zkontroluj si kam mas kopirovat hry mas to v nastaveni Rogero Managera jinak bejt tebou nenadavam uzivatelum co sou tady o mnoho platnejsi nez ty ;)

i kdyz jeho odpoved neni nic extra :cheesygrin:

hry ve tvaru hdd_0 uz podle nazvu je harddisk nikoliv flashka tzn ze kopirovat pres ftp v tomhle tvaru

puvodni slozka pro flashdisk je flashdisk://GAMEZ/Hra/USRDIR atp.

• 0
Odesláno
zkontroluj si kam mas kopirovat hry mas to v nastaveni Rogero Managera jinak bejt tebou nenadavam uzivatelum co sou tady o mnoho platnejsi nez ty ;)

i kdyz jeho odpoved neni nic extra :cheesygrin:

hry ve tvaru hdd_0 uz podle nazvu je harddisk nikoliv flashka tzn ze kopirovat pres ftp v tomhle tvaru

puvodni slozka pro flashdisk je flashdisk://GAMEZ/Hra/USRDIR atp.

Sám dobře viš, že tu je všechno 1000x napsany :cheesygrin:

Dokud byl jen jailbreak dongle, tak tady byla komunita lidí, která zkoušela,experimentovala a všechno se sama naučila. Teď co je CFW je tady spousta lidí, co si myslí,ze stáhnou hru z netu a budou hrát a když zjistí, že tak jednoduchy to zase není, tak to tady zahlcujou stupidníma dotazama. Přitom stačí jen číst. Princip je stejnej jak u jailbreaku. Jo a nadávat mi klidně můžete, já to snesu, nejsem cíťa :cheesygrin:

• 0
Odesláno

Jo sorry měl jsme včera dost blbej den a ta odpověd to završila... A já ve vzteku píšu celkem chybně. :D

Jo hra mi jde z rangeru kliknu na CD tam need for speed shift a samo se to začalo Upgradovat, tak sem to nechal a potom mi zčerná obrazovka a nic, to blbne více lidem zkusím ještě jinou hru, ale kdyby někoho něco napadlo, tak at napiše... diky

A vzhledem k tomu online na verzích 3.55 by mě taky zajímalo, jak si to dal.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu