Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.55 Waninkoko CFW -pomoc.

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj, můžu mít dotaz? Mám CFW waninkoko, vše běží jak má, ale zkoušel sem dead space 2 a Ridika a nevím si trošku rady, mohl bych poprosit o radu?

Stáhnu hru ....zabalená v raru, použiju winrar na rozbalení - hra se rozbalí do 1 hlavní složky , většinou si jí pojmenuju podle hry na ploše (a ta složka pak obsahuje většinou 3 hlavní složky a v nich stovky podsložek) a teď mám dělat co? co všechno nakopírujete na externí hdd? celou tu složku a v ní podsložky? nebo jen kliknete na složku např ridick - a ty 3 věci co tam jsou nakopíruješ na externí? Jelikož jsem nakopíroval na exterák ridika a PS3 ho nevidělo..... tak sem ho teď rozdělil na části,ale nezkoušel ještě zda půjde. Děkuju moc za radu a pomoc. Stahoval sem odsud.... http://console-forum.net/tema/113434-ps3-hry-na-czshare-com-uploud-havlos-29-1-2011 ......

Rozbalíš to. Měl bys dostat tohle: např. BLES-01040 (Dead Space 2). Na ext. disku si vytvoříš složku GAMES nebo GAMEZ (podle manageru,doporučuju multiMAN,tomu je to jedno) a do té vytvořené složky nakopíruješ to BLESXXXX. To je vše.

• 0
Odesláno
pisina a to je ten problém..... tohle se neukáže !!! pouze PS3 game, PS3 update..... proto to tak řeším..... žádné BLESS..... :( zkoušel sem na hdd nakopírovat celou složku a DEad space to ukázalo.... ale žádné bless..... tak netuším, kde je problém.....:(

Nemáš žádnej problém. Název BLESXXXX dá hře manager po kopírování. Ty to klidně můžeš přejmenovat na to Dead Space 2 a manager to stejně uvidí,nemá to na nic vliv. Např. GAMES/Dead Space 2 nebo BLES-01040/PS3_GAME atd.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu