rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Vie mi dako poradiť, že ktoré sú lepšie ? http://www.guitarheroshop.cz/guitar-hero-4-world-tour-bubny-pc.html http://www.guitarheroshop.cz/rock-band-bubny-i-na-guitar-hero-pc.html viem, že 1. je GH a 2. na RB a aj GH len, že ktorý je lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Já bych bral ty první ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 tiež myslím, že tie sú lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 já bych taky vzal ty první :) ..přece jenom něco v tom bude když jsou o 1K drahžší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 no ja som pozeral je to aj rozdiel pri hre ked sú tie 1. tak idú 5 ako v hre ked tie 2. tak len 4 a to, že idú 4 sa mi zdá také low dajak :d len neviem či pôjdu aj na PC aj na Xko ale z gitarou to funguje tak :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 no na PC určitě na xko snad taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 lebo ak si všimneš tam na tých drumoch je to logo xbox aj na PC verzii i gitary i drumu všade to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 takže to jde na PC i na Xko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 na 100% :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 tak co už sis je objednal? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 no ja som pozeral je to aj rozdiel pri hre ked sú tie 1. tak idú 5 ako v hre ked tie 2. tak len 4 a to, že idú 4 sa mi zdá také low dajak :d len neviem či pôjdu aj na PC aj na Xko ale z gitarou to funguje tak :d Prej low :D Nejvíc se používá žlutá a červená, modrá na GH bubnech je jen málokdy takže low to neni :D Je to teda lehčí ale ne zas o tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.