Assassin Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím, mám takový problém s grafikou ve hře Settlers 7 (origo), je video. Začalo mi to dělat z ničeho nic a jenom u téhle hry. A přehřívánim asi problem nebude protože používám chladící podložku a v zátěži má notebook 65´C.Vlastním Notebook Acer 5820tg (HD5650) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 hru máš stáhnutou nebo originální ?? zkus bud jiný crack nebo aktualizuj ovladače graf. karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Mám to origo a ovladače mám aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paja16 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Mám ten samý notebook a dělá mi to úplně to samé.Co pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdravím, mám takový problém s grafikou ve hře Settlers 7 (origo),
Vlastním Notebook Acer 5820tg (HD5650)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.