michalbudha Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Cau,stahnul jsem nejakou aktualizaci dashe a nejde mi CoD black ops.Kdyz to stahnu a patchnu ABX a vypalim pujde to?Mam FW LT+.A nejde to bez toho abych to znova vypaloval?Ze by se to nejak napatchovalo na to stare DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Musíš to znova opatchované vypálit . Ale nemusíš to znova stahovat - můžeš si iso vytvořit znova pomocí ImgBurnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Z toho stareho dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ano - dáš ho do PC a v ImgBurnu navolíš VYTVOŘIT OBRAZ DISKU . Tím ti vznikne iso , které opatchuješ v ABGX a potom to znova vypálíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Hm tak jsem to udelal a furt to nejde je tam porad ta cerna obrazovka prosim porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Máš ABGX 1.0.5 ? Postni screen toho isa , které jsi vypálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Musi to vyzerat takto, ako nastavit mas v mojom podpise: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 já se chci jenom zeptat když do hry s ochranou wawe 6 dali pře nějaky update novou ochranu trochu divne ne:)aby to pak neudělali že budu muset palit všechyn hry znova to bych asi nedal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Proto si hned neaktualizuj zbytečně dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Proto si hned neaktualizuj zbytečně dashboard mam novej dash paráda,ale nejdou mi hry :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 hry jdou asi jenom 3 nejdou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jake hry ještě nejdou jenom ot halo a cod MW 2 musím znovu vypalit:)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,stahnul jsem nejakou aktualizaci dashe a nejde mi CoD black ops.Kdyz to stahnu a patchnu ABX a vypalim pujde to?Mam FW LT+.A nejde to bez toho abych to znova vypaloval?Ze by se to nejak napatchovalo na to stare DVD?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.