Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2 - MP Demo

Gerrapa

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak jsem stihnul zahrát dvě hry a nemůžu si pomoct, ale ten multiplayer mi strašně připomíná CoD akorát bez perků. No grafika je na konzolové poměry velmi dobrá a z hlediska původního Crysis bych to zařadil do kategorie High detaily. Hra běží svižně, bez nějakých záseků, hodně se mi na Skyline líbí ta voda, která když přes ní přejdete, tak vidíte chvíli kulové. Nepřátelé ani vy narozdíl od původních Crysis: Wars nejsou tak nesmrtelní jako dříve a stačí na jejich zabití i čtvrt zásobníku, pokud míříte na hruď. Headshot samozřejmě znamená okamžitou smrt. Ovládání je trochu diskutabilní, ale to je nejspíš můj problém. A taky mě učarovalo, že jak se hýbete, tak s vámi i celý HUD, jakobyste toho vojáka opravdu ovládali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem stihnul zahrát dvě hry a nemůžu si pomoct, ale ten multiplayer mi strašně připomíná CoD akorát bez perků. No grafika je na konzolové poměry velmi dobrá a z hlediska původního Crysis bych to zařadil do kategorie High detaily. Hra běží svižně, bez nějakých záseků, hodně se mi na Skyline líbí ta voda, která když přes ní přejdete, tak vidíte chvíli kulové. Nepřátelé ani vy narozdíl od původních Crysis: Wars nejsou tak nesmrtelní jako dříve a stačí na jejich zabití i čtvrt zásobníku, pokud míříte na hruď. Headshot samozřejmě znamená okamžitou smrt. Ovládání je trochu diskutabilní, ale to je nejspíš můj problém.

A co abilities?

Odkaz ke komentáři

jestli myslíš funkce obleku, tak jediné, kterých já jsem si všiml jsou Armor a Cloak. Armor je v podstatě taková záchraná brzda a moc dlouho nevydrží a Cloak je narozdíl od původního Crysis mnohem lépe vyřešený, tentokrát kolem mě nic nebzučí a při určitých detailech to šlo i velmi dobře vidět. Sprint jsem nezkoušel. Jo a ještě doplním, že když se dokončí hra, tak získáváte xp jako v Cod, které se pak přerozdělí na funkce obleku. Jako třeba více energie (alespoň, tak já jsem to power pochopil) větší odolnost armoru a větší výdrž cloaku. A po dosažení daných xp dosáhneš dalšího levelu a zlepšení

Odkaz ke komentáři

jj je to pravda je to i na CZ liveu, crysis 2 pařím je to v pohodě, grafika hodně dobrá a hratelnost taky, čekal jsem asi cca 1min na připojení k serveru, a teď ještě ztahuju BULLETSTORM taky jsem zvědavej...a pravě jsem dostahoval tak jdu vyzkoušet:-)

Odkaz ke komentáři

Tak to zni divne, ze nejses vubec videt.. vyresil bych to treba jako v halo...(v tf2 je to taky good ale to je neco jinyho). Strafe je tam jako ability? to je trochu blbost ne, strafujes normalne...

tak já jsem za to rád, jelikož ten bzučák co byl v původním Crysis byl hodně divný.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu