Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak sem si zahrál stáhl sem to a půl hodiny sem čekal než se někdo objeví a připojí se na můj server. Takž sem i první na světě kdo to hrál :D. Jaké jsou vaše dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 To je zajimavy dedukce (wtf?). Nejake dojmy? Ja jsem ted v praci a dnes to asi hrat nebudu, asi az zitra po zkousce... spolu s Bulletstorm, jo to bude parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Dedukce... hold mam školu trošku pozdějc tak sem si zapařil a napadlo mě že někdo možná taky hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Spis se divim tomu ze z toho ze trvalo dlouho nez se nikdo pripojil si usoudil ze si byl prvni na svete kdo to hral :) Dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Cau lidi chtel jsem se zeptat sem ted v praci tak ze to nemuzu vyzkouset. Pujde mi stahnout take demo Crysis 2 kdyz nemam ted zrovna GOLD? popripade kdy to povoli pro ty co nemaji GOLD? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Je to jen pro goldy takze asi ne a predpokladam ze do budoucna to tak i zustane, prece jen na co by ti bylo MP demo kdyz nemas gold? :) Spis by me zajimalo jestli je crysis demo na CZ live jestli ne tak se pekne nase*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Na CZ už je prej taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jo demo na CZ je ted jsem se koukal na stranky a je to tam i bullet. No mrkl bych se jakou to ma grafiku prece a jak to celkove vypada probehl bych se na mape :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak to mas smulu zadnej gold, zadnej mp, zadne mp dema crysis :) Jinak s tim CZ live jste mi udelali radost tesim se az zkusim crysis i bulletstorm, nevim na co se tesim vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Kudla tak to snad ne! :D asi teda budu muset dojit koupit Golda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Kudla tak to snad ne! :D asi teda budu muset dojit koupit Golda :D Ty uz si vyplejtval tri mesice zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ty uz si vyplejtval tri mesice zdarma? No udelal jsem si dva ucty a ty uz vyprseli tak ze mozna jeste jeden bych mohl mit tak to zkusim :p to me ani nenapadlo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ty uz si vyplejtval tri mesice zdarma? Jaký tři měsíce zdarma? :D Dungeon mastere proč kupovat golda? :D Vytvoř novej účet a jeď si :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jaký tři měsíce zdarma? :D Dungeon mastere proč kupovat golda? :D Vytvoř novej účet a jeď si :) Muzes vytvorit tri ucty po mesicni goldu zdarma, tak nevim co resis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jak se daj sehnat 3 mesice? :Dzadaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Neumis cist? Je to u prispevek vys. Muzes si trikrat zalozit ucet na kterem budes mit mesic zdarma. Takze ve skutecnosti jde o 3x1 mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tak jsem stihnul zahrát dvě hry a nemůžu si pomoct, ale ten multiplayer mi strašně připomíná CoD akorát bez perků. No grafika je na konzolové poměry velmi dobrá a z hlediska původního Crysis bych to zařadil do kategorie High detaily. Hra běží svižně, bez nějakých záseků, hodně se mi na Skyline líbí ta voda, která když přes ní přejdete, tak vidíte chvíli kulové. Nepřátelé ani vy narozdíl od původních Crysis: Wars nejsou tak nesmrtelní jako dříve a stačí na jejich zabití i čtvrt zásobníku, pokud míříte na hruď. Headshot samozřejmě znamená okamžitou smrt. Ovládání je trochu diskutabilní, ale to je nejspíš můj problém. A taky mě učarovalo, že jak se hýbete, tak s vámi i celý HUD, jakobyste toho vojáka opravdu ovládali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tak jsem stihnul zahrát dvě hry a nemůžu si pomoct, ale ten multiplayer mi strašně připomíná CoD akorát bez perků. No grafika je na konzolové poměry velmi dobrá a z hlediska původního Crysis bych to zařadil do kategorie High detaily. Hra běží svižně, bez nějakých záseků, hodně se mi na Skyline líbí ta voda, která když přes ní přejdete, tak vidíte chvíli kulové. Nepřátelé ani vy narozdíl od původních Crysis: Wars nejsou tak nesmrtelní jako dříve a stačí na jejich zabití i čtvrt zásobníku, pokud míříte na hruď. Headshot samozřejmě znamená okamžitou smrt. Ovládání je trochu diskutabilní, ale to je nejspíš můj problém. A co abilities? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jestli myslíš funkce obleku, tak jediné, kterých já jsem si všiml jsou Armor a Cloak. Armor je v podstatě taková záchraná brzda a moc dlouho nevydrží a Cloak je narozdíl od původního Crysis mnohem lépe vyřešený, tentokrát kolem mě nic nebzučí a při určitých detailech to šlo i velmi dobře vidět. Sprint jsem nezkoušel. Jo a ještě doplním, že když se dokončí hra, tak získáváte xp jako v Cod, které se pak přerozdělí na funkce obleku. Jako třeba více energie (alespoň, tak já jsem to power pochopil) větší odolnost armoru a větší výdrž cloaku. A po dosažení daných xp dosáhneš dalšího levelu a zlepšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jak funguje cloak? Jak moc ses videt? (Pohyb/stani) A co skluzy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 normálně, jdeš vidět pouze pokud zapneš termovizi a zapneš ho a vypneš RB. Strafe jsem ještě nezkoušel bo jsem nevěděl jak na to. A mám pocit, že se tam střídá den a noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak to zni divne, ze nejses vubec videt.. vyresil bych to treba jako v halo...(v tf2 je to taky good ale to je neco jinyho). Strafe je tam jako ability? to je trochu blbost ne, strafujes normalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Neumis cist? Je to u prispevek vys. Muzes si trikrat zalozit ucet na kterem budes mit mesic zdarma. Takze ve skutecnosti jde o 3x1 mesic... Stejnak si můžu dělat nový a nový účty pořád dokola 12 nový účet se rovná 12 měsíců gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jj je to pravda je to i na CZ liveu, crysis 2 pařím je to v pohodě, grafika hodně dobrá a hratelnost taky, čekal jsem asi cca 1min na připojení k serveru, a teď ještě ztahuju BULLETSTORM taky jsem zvědavej...a pravě jsem dostahoval tak jdu vyzkoušet:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak to zni divne, ze nejses vubec videt.. vyresil bych to treba jako v halo...(v tf2 je to taky good ale to je neco jinyho). Strafe je tam jako ability? to je trochu blbost ne, strafujes normalne... tak já jsem za to rád, jelikož ten bzučák co byl v původním Crysis byl hodně divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.